GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Λευκά» Χριστούγεννα για Αστέρα Τρίπολης και Βέροια

Στο 0-0 «κόλλησαν» στην Τρίπολη Αστέρας και Βέροια, για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύ...


Στο 0-0 «κόλλησαν» στην Τρίπολη Αστέρας και Βέροια, για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες στο ματς, με τους τερματοφύλακες να σώζουν σε αρκετές περιπτώσεις το «μηδέν» στην άμυνα.
Οι Αρκάδες παρότι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στη μεγαλύτερη διάρκεια, μπλόκαραν όταν πλησίαζαν την εστία του Καντιμοίρη και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν οργανωμένες προσπάθειες. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ημαθίας αν και έδωσε πολύ χώρο στους γηπεδούχους έχασε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο.
Έτσι, παρά την πίεση των παικτών του Στάικου Βεργέτη στο τελευταίο δεκάλεπτο το 0-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, αφήνοντας σίγουρα ικανοποιημένη τη «βασίλισσα του Βορρά» που πήρε ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά της για σωτηρία.
Το ματς
Πολύ καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Τόσο ο Αστέρας όσο και η Βέροια έδειξαν με το «καλησπέρα» πως ήθελαν να κυνηγήσουν το γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα. Μετά το πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι άρχισαν να εκμεταλλεύονται τον χώρο που άφησε η Βέροια και άρχισαν να απειλούν την εστία του Καντιμοίρη.
Η πίεση των Αρκάδων άρχισε να γίνεται πιο έντονη όσο περνούσαν τα λεπτά όμως οι Καράσκο, Μπαράλες και Χουάνμα δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Από την άλλη, η ομάδα της Ημαθίας ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις και χάρη στα ατομικά λάθη των αντίπαλων αμυντικών έχασε κλασικές ευκαιρίες με Μπεν και Μπαργκάν για να πάρει αυτή το προβάδισμα.
Σε αντίθεση με το πρώτο ο ημίχρονο, ο ρυθμός στο ξεκίνημα του δευτέρου ήταν πολύ χαμηλός. Η Βέροια συνέχισε να έχει αρκετούς παίκτες πίσω από το κέντρο, γεγονός που δυσκόλεψε σημαντικά τους παίκτες του Αστέρα στον τομέα της δημιουργικότητας. Αν και οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου όταν έφταναν μπροστά στην περιοχή των φιλοξενούμενων έδειχναν «μπλοκαρισμένοι», ενώ η Βέροια έδειχνε πιο επικίνδυνη χτυπώντας στις κόντρα επιθέσεις.
Όσο κυλούσε ο χρόνος ο Αστέρας, κυρίως με μπαλιές στην πλάτη της άμυνας και σέντρες άρχισε να στριμώχνει τη Βέροια, η οποία όμως άντεξε χάρη στον Καντιμοίρη και την αστοχία των αντίπαλων επιθετικών. Μάλιστα, τη μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα τη δημιούργησαν οι παίκτες του Ντόστανιτς που σε ακόμη μία αντεπίθεση έπιασαν στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων, όμως ο Μπαργκάν δεν σημάδεψε σωστά στο 90’ και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.
Οι συνθέσεις
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Χερνάντεζ, Λούι (46’ Ζαραδούκας), Κοντοέ, Ζησόπουλο, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό (75’ Μπακασέτας), Σέτι, Μπαράλες (33’ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο
Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Πολ, Κάφα, Ντελγάδο, Τσαμπούρης
Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Μπάρμας, Σιόν, Όστοϊτς, Ζεζίνιο (Μάνος), Καλτσάς (90+2’ Σεγκούντο), Μπεν, Παυλίδης, Μπαργκάν, Σιόντης (65’ Βεργώνης)
Στον πάγκο: Κοτταρίδης, Πλαβούκος
Διαιτητής: Γ. Δασκαλόπουλος
Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση