GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη στο Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος στο Φίλυρο

Κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. με επικεφαλής τον...


Κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. με επικεφαλής τον...
πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Κώστα Τσιλώνη, επισκέφθηκε σήμερα το Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος στο Φίλυρο.

Η αντιπροσωπεία της ΝΟ.Δ.Ε. Δυτικού Τομέα, συμμετείχε στο bazaar που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του έργου του ιδρύματος, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τις υπάρχουσες ανάγκες από το διευθυντή του Ψυχολογικού Κέντρου Βορείου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Νόττα και στελέχη του προσωπικού του ιδρύματος.

1 σχόλιο

  1. Πολύ άσχημα τα νέα για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ( κι ακόμα δεν ψηφίστηκαν οι φόροι για τα ακίνητα και τους πλειστηριασμούς )! Από το εξωτερικό, οι κρυφές δημοσκοπήσεις δίνουν μεγάλο προβάδισμα στον Σύριζα, δεύτερο κόμμα την Χ.Α, και τη ΝΔ να έχει συρρικνωθεί στο 13-14%, το ΠΑΣΟΚ να χαροπαλεύει γύρω στο 3% με καθοδικές τάσεις. Η παρουσία του Στουρνάρα και η φορομπηχτική πολιτική του, ειδικά στα ακίνητα και στη κατάργηση του αφορολογήτου για παιδιά, έχει οδηγήσει Νεοδημοκράτες και Πασοκτζήδες σε άλλα κόμματα.

    Επίσης, δίκοπο μαχαίρι θεωρείται το να "απαγορεύσουν" στη Χ.Α να κατέβει στις περιφερειακές, δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Κι αυτό γιατί, από αντίδραση, ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της θα μετακινηθεί μαζικά προς τους ΑΝ.ΕΛ και στη Κοινωνία ή ακόμα και προς τον Σύριζα, δίνοντάς τους αστρονομικά ποσοστά ! Δήμαρχοι, περιφερειάρχες, ευρωβουλευτές που ανήκουν στη ΝΔ και στο βενιζελόπασοκ τρέμουν την ώρα της κάλπης. Μάταια περιμένουν ότι ο κόσμος θα απέχει ή θα ρίξει λευκό ή άκυρο. Είναι τέτοια η οργή του κόσμου από τους φόρους και τα χαράτσια,ώστε πολλοί δηλώνουν ότι ακόμα και συγγενικά τους πρόσωπα να βάλουν υποψηφιότητα με ΝΔ και βενιζελοπασοκ δεν θα τους ψηφίσουν. Η τελευταία ευκαιρία για τη ΝΔ να σώσει τη κατάσταση είναι να "σουτάρει" τον Στουρνάρα και να αλλάξει φορολογική πολιτική στα ακίνητα και σε ότι σχετίζεται με αυτά. Όσοι βουλευτές της ΝΔ ψηφίσουν το νέο φορολογικό έκτρωμα είναι τελειωμένοι πολιτικά ! Και το ξέρουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση