GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μ. Ουζουνίδης: "Αδιαφορία και ανικανότητα επιδεικνύει καθημερινά η σημερινή συγκυβέρνηση"

Μετά από μεγάλη σκέψη και προβληματισμό και θέλοντας να συνεχίσω να είμαι ειλικρινής απέναντι στους απλούς πολίτες της περιοχής μου,...


Μετά από μεγάλη σκέψη και προβληματισμό και θέλοντας να συνεχίσω να είμαι ειλικρινής απέναντι στους απλούς πολίτες της περιοχής μου, μου δίνεται η δυνατότητα να ενημερώσω...
τους συμπολίτες μου για την αδιαφορία και την ανικανότητα την οποία επιδεικνύει καθημερινά η σημερινή συγκυβέρνηση:

Καταγγέλλω το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και τους προϊσταμένους της Π.Ε. Ν. Έβρου διότι από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μέχρι σήμερα στο χωριό Δαδιά δεν έχει προσληφθεί νηπιαγωγός στο νηπιαγωγείο αλλά ούτε έχει βρεθεί κάποια λύση έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά να φοιτούν κανονικά στο σχολείο, στερώντας τους με αυτόν τον τρόπο το συνταγματικό αγαθό της παιδείας. Είναι υποχρέωση του Κράτους να ανταποκριθεί και να προσφέρει ακόμα και στο παιδί του τελευταίου χωριού της Ελλάδος το αναφαίρετο δικαίωμα της Παιδείας. Ωστόσο, θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Γιάννη Κανελάκη, ο οποίος προσπάθησε μαζί μου. Δυστυχώς, Γιάννη, αποτύχαμε! Παράλληλα, σοβαρότατο είναι και το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Λυκείου Μεταξάδων και του Γυμνασίου Σαμοθράκης, καθώς και του ειδικού σχολείου (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Ορεστιάδας, τα οποία λόγω σοβαρότατων ελλείψεων εκπαιδευτικού προσωπικού υπολειτουργούν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Από ότι φαίνεται ο Έβρος και οι πολίτες του αποτελούν για τη σημερινή κυβέρνηση παιδιά ενός άλλου θεού.

Θα ήθελα επιπλέον να καταγγείλω τον Υπουργό Υγείας καθώς και τον διορισμένο διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου, κο Δημήτριο Λαζόπουλο δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα της πρόσβασης των ΑΜΕΑ και των ηλικιωμένων στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης. Αυτή η αδιαφορία επιτείνεται από το γεγονός ότι πρίν από περίπου 40 ημέρες ο ίδιος ο διοικητής του Π.Γ.Ν.Ε. είχε υποσχεθεί δημοσίως σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού την επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος.

Επίσης, θα ήθελα να ¨συγχαρώ¨ τους Βουλευτές της Ν.Δ. για την στήριξη που παρείχαν στον κ. Πάχτα, Δήμαρχου Ιερισσού (αφορά την άρση ασυλίας του Παναγιώτη Καμμένου), όπως επίσης και την στήριξη/κάλυψη που παρέχουν στον κ. Τσουκάτο, τον κ. Μαντέλη και τον κ. Γιάννο Παπαντωνίου, τη στιγμή που φορολογούν αλύπητα τον κάθε σκληρά εργαζόμενο και συνταξιούχο ανά την Ελλάδα.

Καταγγέλλω τη σημερινή κυβέρνηση και ιδιαίτερα τους βουλευτές της Ν.Δ. που είχαν κουκουλώσει τις υποθέσεις Βατοπεδίου, χρηματιστήριου, τα ομόλογα και τα υποβρύχια τη στιγμή που τα χαράτσια, η φορολογία και πλέον ακόμη και τα διόδια (!!), που επιβάλλονται με τρόπο απολυταρχικό και πλήρως αντισυνταγματικό, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Σε λίγο, ακόμη και η μετακίνηση ενός Εβρίτη-Θρακιώτη προς τη νύφη του Θερμαϊκού θα γίνει όνειρο απατηλό!

Τέλος, θα ήθελα να ενημερώσω τους πολίτες της περιοχής μου ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ως εκπρόσωπος του Νομού Έβρου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (συνάδελφοι βουλευτές), δεν ψήφισαν ποτέ καμία απόλυση εργαζομένου, καμία κινητικότητα ή διαθεσιμότητα, καμία περικοπή των συντάξεων, κανονικών ή προνομιακών και καμία αύξηση ασφαλιστικών εισφορών. Όλα τα παραπάνω μπορεί να τα διαπιστώσει κανείς ανατρέχοντας στα πρακτικά της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση