GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε τα μάτια του ο Αλέξανδρος Γέροντας

Ανοιξε τα μάτια του και είπε τα πρώτα του λόγια στην οικογένειά του. Βελτιώνεται η υγεία του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα ο οποίος... τρ...

Ανοιξε τα μάτια του και είπε τα πρώτα του λόγια στην οικογένειά του. Βελτιώνεται η υγεία του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα ο οποίος... τραυματίστηκε σοβαρά έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, πριν από ενάμιση μήνα.

Έπειτα από τέσσερα χειρουργεία, ο Αλέξανδρος άνοιξε την περασμένη Τετάρτη τα μάτια του και είπε τα πρώτα του λόγια στην οικογένειά του.

«Δίνω την μάχη μου για να σταθώ στα πόδια μου», είπε ο 29χρονος στη μητέρα του, σύμφωνα με το Mega, ενώ έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις πρώτες του κινήσεις.

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Σωτηρία για λόγους ασφαλείας, είχε επίσης αυτή την εβδομάδα και την πρώτη του επαφή με αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του, η κατάστασή του παραμένει σοβαρή αλλά ελεγχόμενη.
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση