GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι»

Το Ρέθυμνο προέρχεται από δύο ήττες και το Σάββατο αναμετράται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την ενδέκατη αγωνιστική (1...

Το Ρέθυμνο προέρχεται από δύο ήττες και το Σάββατο αναμετράται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την ενδέκατη αγωνιστική (18:00, Novasports 1).

«Στόχος μας το Σάββατο απέναντι στον Πανιώνιο είναι να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τις τελευταίες μας εμφανίσεις», τόνισε ο κόουτς της ομάδας, Θανάσης Γιαπλές, και πρόσθεσε: «Όλες οι ομάδες, πλην των δύο μεγάλων, είναι αρκετά κοντά και για αυτό το λόγο κάθε αγωνιστική, σχεδόν, γίνονται μίνι εκπλήξεις. Νομίζω με την μέχρι τώρα παρουσία του Πανιωνίου είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και δύναμη ώστε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της εποχής».

Από την πλευρά των παικτών, ο φόργουορντ των Κρητικών, Γκρεγκόρ Άρμπετ, σημείωσε: «Έχουμε δύσκολο αγώνα το Σάββατο και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ελπίζουμε στη νίκη. Εγώ προσπαθώ από τη μεριά μου να δουλεύω συνεχώς για να είμαι πάντα ετοιμοπόλεμος για όποτε με χρειαστεί η ομάδα. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και να έχουμε μία ευτυχισμένη χρονιά».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση