GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε ποιο σούπερ μάρκετ διακινεί επικίνδυνο για την υγεία γερμανικό κρασί!

Με έκτακτη και επείγουσα ανακοίνωση του, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων προειδοποιεί τους καταναλωτές για τη διακίνηση εμφιαλωμέν...


Με έκτακτη και επείγουσα ανακοίνωση του, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων προειδοποιεί τους καταναλωτές για τη διακίνηση εμφιαλωμένου κρασιού από τη Γερμανία το οποίο διακινούσε πολύ γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ! Το συγκεκριμένο κρασί που είναι γερμανικής προέλευσης διακινείται στη χώρα μας από τα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» και είναι επικίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών! Ο ΕΦΕΤ καλεί στην άμεση ανάκληση του προϊόντος και βέβαια προειδοποιεί όσους καταναλωτές έχουν το συγκεκριμένο προϊόν στην κατοχή τους να αποφύγουν τη χρήση του!
Δείτε το γερμανικό κρασί LIEBFRAUMILCH QbA lieblich Rhh που διακινούσαν τα «ΑΒ Βασιλόπουλος» και είναι επικίνδυνο για την υγεία.
Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ «Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), ενημερώθηκε για τη διακίνηση εμφιαλωμένου κρασιού Γερμανικής προέλευσης, το οποίο εγκυμονεί κίνδυνο διάρρηξης της φιάλης λόγω υπερπίεσης που έχει προκληθεί ως αποτέλεσμα δευτερογενούς ζύμωσης. Πρόκειται για το εμφιαλωμένο κρασί της γερμανικής επιχείρησης «Zimmermann-Graeff & Müller GmbH & Co. KG» με την εμπορική επωνυμία «J. Egberts», με ετικέτα «LIEBFRAUMILCH QbA lieblich Rhh», σε συσκευασία 0,75 lt και αριθμό παρτίδας L3318-2A81, τo οποίo διακινείται στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.». Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος από την εν λόγω εταιρεία και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν (κάτωθι φωτογραφία) να αποφύγουν τη χρήση του».

2 σχόλια

  1. Δηλαδή δεν είναι χαλασμένο απλά λειτουργεί και ως βόμβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από τις στημένες δημοσκοπήσεις των διαπλεκομένων, Ο Σύριζα έχει μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ και τα ποσοστά του είναι σχεδόν στο 30%. Αυτό που μένει, για να υπάρχει ισορροπία στο αντιμνημονιακό μέτωπο, είναι η ενίσχυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ώστε να αποτελέσουν ισχυρό παράγοντα σταθερότητας σε μια πιθανή κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ, που θα έχει ως στόχο την ανάκαμψη και της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων. Γι' αυτό και προέχει για τους ΑΝΕΛ ( Καμμένο, Μαριά και Δημαρά ) να κάνουν άνοιγμα σε πατριωτικά κινήματα και κόμματα και να συζητήσουν τις προϋποθέσεις ενός μεγάλου δημοκρατικού, πατριωτικού μετώπου που θα συνεργαστεί σε θέματα οικονομίας με τον Σύριζα, αλλά και θα βάλει ορισμένες κόκκινες γραμμές σε εθνικά- θρησκευτικά θέματα. Η δυναμική παρουσία των ΑΝΕΛ είναι απαραίτητη γιατί η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στα όρια της διάλυσης και της εκλογικής εξαφάνισης και μπορεί να εξασφαλίσει μια σταθερή κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση