GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν: Όχι στη «στείρα ανοχή» της ομοφυλοφιλίας

Η Ρωσία υπερασπίζεται τις "παραδοσιακές αξίες", ιδίως την παραδοσιακή έννοια της οικογένειας , και είναι αντίθετη με την &...


Η Ρωσία υπερασπίζεται τις "παραδοσιακές αξίες", ιδίως την παραδοσιακή έννοια της οικογένειας , και είναι αντίθετη με την "στείρα ανοχή" που εφαρμόζουν πολλές χώρες, δήλωσε σήμερα κατά την ομιλία του στο Κρεμλίνο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
"Η Ρωσία αρνείται την στείρα, λεγόμενη ανοχή, που δεν κάνει διάκριση ανάμεσα στα δύο φύλα. Ολο και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο υποστηρίζουν τη θέση μας, που συνοψίζεται στην υπεράσπιση των παραδοσιακών αρχών που αποτελούν εδώ και χιλιετίες την ηθική και πνευματική βάση του πολιτισμού κάθε λαού", είπε.
Ο Πούτιν κατήγγειλε το γεγονός ότι "σε πολλές χώρες πραγματοποιείται μία αναθεώρηση των ηθικών κανόνων… απαιτείται από την κοινωνία, όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτό, να βάλει στο ίδιο επίπεδο το καλό και το κακό".
Η Ρωσία έχει στον τομέα αυτόν "μία συντηρητική άποψη, αλλά ο συντηρητισμός έχει ως στόχο να εμποδίσει μία κίνηση προς τα πίσω και προς τα κάτω, στο χάος του ερέβους", είπε επικαλούμενος τον ορθόδοξο φιλόσοφο Νικολάι Μπερντιάεφ, που εξορίσθηκε από τη Ρωσία μετά την επανάσταση του 1917.
Η Ρωσία επικρίθηκε στη Δύση για την επικύρωση από τον Πούτιν νόμου που τιμωρεί την ομοφυλική "προπαγάνδα" ενώπιον ανηλίκων, ένα κείμενο που επικρίθηκε με δριμύτητα από τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση