GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίχρονη Παλαιστίνια νεκρή από ισραηλινό αεροπορικό χτύπημα

Ένα κοριτσάκι τριών ετών σκοτώθηκε, ενώ άλλοι τέσσερις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από επιδρομή της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας στη...

Ένα κοριτσάκι τριών ετών σκοτώθηκε, ενώ άλλοι τέσσερις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από επιδρομή της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας στη Λωρίδα της Γάζας, όπως έγινε γνωστό από ιατρικές πηγές.
Η τρίχρονη Χάλα Άμπου Σαμπίχα έχασε τη ζωή της και τρία μέλη της οικογένειάς της τραυματίστηκαν στο Αλ Μπουρέιτζ, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ιατρική πηγή. Ένας τέταρτος Παλαιστίνιος τραυματίστηκε στα ανατολικά της πόλης της Γάζας, πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Το κοριτσάκι βρισκόταν μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του έξω από το σπίτι τους, κοντά στο στρατόπεδο εκπαίδευσης της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς και χτυπήθηκε από θραύσματα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Δύο από τα αδέλφια της τραυματίστηκαν.

Αξιωματούχοι της Χαμάς και αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα ισραηλινά αεροπλάνα βομβάρδισαν τα στρατόπεδα στο Χαν Γιούνες και το Αλ Μπουρέιτζ, ενώ άρματα μάχης βομβάρδισαν τα ανατολικά περίχωρα της πόλης της Γάζας.

Δολοφονία Ισραηλινού πολίτη

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ επέφεραν αεροπορικό πλήγμα στη Λωρίδα της Γάζας, σε αντίποινα για τον θανάσιμο τραυματισμό ισραηλινού πολίτη, ο οποίος εργαζόταν στο συνοριακό φράκτη, από πυρά πυροβόλου όπλου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press.

Ο Ισραηλινός άνδρας, σύμφωνα με το Τελ Αβίβ, χτυπήθηκε από πυρά ενώ εκτελούσε εργασίες συντήρησης. Αργότερα οι υγειονομικές αρχές τον κήρυξαν και επισήμως νεκρό.

Πρόκειται για το τελευταίο μιας σειράς παλαιστινιακών χτυπημάτων κατά ισραηλινών στόχων, κατά τις τελευταίες ημέρες. dealnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση