GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νετανιάχου: Δεν θα σταματήσουμε τους εποικισμούς

Στη ρητορική της… εμμονής συνεχίζει να κινείται ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η χώρα του θα ...

Στη ρητορική της… εμμονής συνεχίζει να κινείται ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η χώρα του θα συνεχίσει τον εποικισμό της... Δυτικής Όχθης και άλλων παλαιστινιακών εδαφών, παρά τις πιέσεις που ασκούνται στο Τελ Αβίβ από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών.

“Δεν θα σταματήσουμε, ούτε καν για μια στιγμή, να χτίζουμε τη χώρα μας, να γινόμαστε περισσότερο ισχυροί και να εξελίσσουμε τη βιομηχανία των εποικισμών”, σημείωσε με νόημα ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ παραμένει σταθερά προσηλωμένος σε μια σκληρή γραμμή, όχι μόνο για το Παλαιστινιακό, αλλά όπως φάνηκε πρόσφατα και στο θέμα του Ιράν, παρά τη Συμφωνία της Γενεύης για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση