GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας...

Συνέντευξη Τύπου, με θέμα τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των...


Συνέντευξη Τύπου, με θέμα τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των...
μικτών ομάδων παλαιμάχων Ανατολής-Δύσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, στις 15.00, στο Γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης υπέρ των σκοπών του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» και του Παιδικού Χωριού Βορείου Ελλάδος στο Φίλυρο, διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αύριο Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, στις 13.00, στην αίθουσα «Πνεύμα» (γυάλινο κτίριο, πλησίον της αίθουσας συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Κ.Μ., Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).

Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος στον τομέα του αθλητισμού στη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ., Βασίλης Ανατολίτης, εκπρόσωποι των παλαιμάχων του τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η εκπρόσωπος του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» Βάσω Πετρίδου, η Πρόεδρος του Παιδικού Χωριού Βορείου Ελλάδος στο Φίλυρο Ζωή Δανιηλίδου, καθώς και εκπρόσωποι από τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης και από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου junior 2004 “Macedonikos FC”, που θα συμμετάσχουν σε ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος θα προηγηθεί της αναμέτρησης των μικτών ομάδων παλαιμάχων Ανατολής Δύσης και θα γίνει στις 14.00, στο γήπεδο του Μακεδονικού (Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκης).

Χορηγοί του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα είναι τα Super Market Sconto και η Synfor.

Τα τρόφιμα που θα διαθέσουν τα σούπερ μάρκετ Sconto θα δοθούν για την ενίσχυση των σκοπών του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη και στο Παιδικό Βορείου Βορείου Ελλάδος στο Φίλυρο.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η εφημερίδα Metrosport και το ραδιόφωνο Metropolis 95.5 FM.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση