GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδήλωση της ΧΑ για τις εφόδους σε σπίτια βουλευτών της

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9 μ.μ. η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε απόψε η Χρυσή Αυγή στην Πλατεία Συντάγματος, ...

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9 μ.μ. η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε απόψε η Χρυσή Αυγή στην Πλατεία Συντάγματος, με αφορμή τις έρευνες που έγιναν το πρωί από την Αντιτρομοκρατική στα σπίτια των βουλευτών του κόμματος, Π. Ηλιόπουλου, Γ. Γερμενή και Στ. Μπούκουρα.

Οι οπαδοί της ΧΑ συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από τη Βουλή, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στις 7 το απόγευμα, και για περίπου 2 ώρες φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της τρόικας.

Στο διάστημα της εκδήλωσης διαμαρτυρίας της ΧΑ, ήταν κλειστό το κομμάτι της Βασ. Σοφίας μπροστά από το Κοινοβούλιο, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία της αστυνομίας. Στη συνέχεια μετακινήθηκαν προς την πλατεία Συντάγματος, κλείνοντας προσωρινά τον δρόμο και αφού τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο αποχώρησαν.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση