GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποδηλατικός γύρος ... αλά γαλλικά, στην Κρήτη!

Με τον καλύτερο τρόπο θα ανοίξει η τουριστική σεζόν, το 2014, με ποδηλάτες από όλο τον κόσμο να "οργώνουν" την Κρήτη, στο πλα...

Με τον καλύτερο τρόπο θα ανοίξει η τουριστική σεζόν, το 2014, με ποδηλάτες από όλο τον κόσμο να "οργώνουν" την Κρήτη, στο πλαίσιο ενός ποδλατικού γύρου με "'άρωμα" Γαλλίας... Η Ομοσπονδία Ποδηλατικών Συλλόγων Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν το τριήμερο 27-30 Μαρτίου 2014, ποδηλατικό γύρο του νησιού, από τη Σητεία ως τους τάφους των Βενιζέλων, χωρίς όμως η διαδρομή να περιορίζεται στο βόρειο τμήμα του νησιού, καθώς η προγραμματισμένη διαδρομή περιλαμβάνουν και εξορμήσεις στην ενδοχώρα, όπως είναι το Τζερμιάδο, το Οροπέδιο Λασιθίου και η Αγία Γαλήνη.

Τη διαδρομή των περίπου 500 χλμ., στα "χνάρια" του Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας, θα διατρέξουν Έλληνες και ξένοι ποδηλάτες, από συνολικά 17 χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και από την Αμερική, τη Νορβηγία και τη Γαλλία.

Ο Ποδηλατικός Γύρος της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στην αρχή της τουριστικής σεζόν, "συστήνοντας" με τον καλύτερο τρόπο την Κρητική Φύση στα πέρατα του κόσμου!


Cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση