GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυνηγοί «καυσίμων» σε Σέρρες και Μεσσηνία

Με κλοπές εξασφαλίζουν τη χριστουγεννιάτικη θαλπωρή αλλά και τις… δωρεάν μετακινήσεις τους διάφοροι επιτήδειοι «κυνηγοί» καυσίμων πο...


Με κλοπές εξασφαλίζουν τη χριστουγεννιάτικη θαλπωρή αλλά και τις… δωρεάν μετακινήσεις τους διάφοροι επιτήδειοι «κυνηγοί» καυσίμων που χτυπούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Θύματά τους είναι πολίτες, αλλά και δημοτικά οχήματα.
Στην κοινότητα Αναγέννηση των Σερρών, άγνωστοι μπήκαν κρυφά στο λεβητοστάσιο του σπιτιού μιας ηλικιωμένης που τους άκουσε αλλά δεν τόλμησε να βγει έξω. Ώσπου να φτάσει η Αστυνομία, οι δράστες είχαν τελειώσει τη «δουλειά» τους, αφήνοντας χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης το σπίτι αφού είχαν «ρουφήξει» όλο το περιεχόμενο της δεξαμενής και έγιναν καπνός.
Πριν από λίγες ημέρες, οι ίδιοι πιθανότατα δράστες είχαν αδειάσει τη δεξαμενή άλλης μιας μοναχικής ηλικιωμένης στο ίδιο χωριό.
Άλλοι «κυνηγοί» καυσίμων χτύπησαν τα οχήματα του Δήμου Τριφυλίας που ήταν σταθμευμένα στο χώρο πίσω από το Δημαρχείο Κυπαρισσίας και άδειασαν από όλα τα ρεζερβουάρ.
Μάλιστα, ήταν η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό τους τελευταίους μήνες και πάντα οι δράστες κατορθώνουν να περάσουν απαρατήρητοι από τους άνδρες που έχουν υπηρεσία στο πολύ κοντινό πυροσβεστικό κλιμάκιο της περιοχής.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση