GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστουγεννιάτικα στολίδια δια χειρός… Τζορτζ Μπους

Το Προεδρικό Κέντρο Τζορτζ Ουόκερ Μπους συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις προσφέροντας προς πώληση ένα στολίδι για το χριστουγε...


Το Προεδρικό Κέντρο Τζορτζ Ουόκερ Μπους συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις προσφέροντας προς πώληση ένα στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο με μία ζωγραφιά που έχει φιλοτεχνήσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.
Το στολίδι, που απεικονίζει ένα εξωτικό πουλί με κόκκινο λοφίο το οποίο κάθεται πάνω σε ένα κλαδί δέντρου πωλείται στην τιμή των 29,28 δολαρίων και είναι μία ανυπόγραφη ζωγραφιά του Μπους. Η ζωγραφιά έχει μεταλλική κορνίζα και μία κόκκινη κορδέλα για να μπορεί να κρεμαστεί στο δέντρο.
Ο Μπους ο νεότερος ξεκίνησε να ζωγραφίζει όταν αποσύρθηκε από την πολιτική και όπως επισημαίνει το Reuters προτιμά να φιλοτεχνεί πορτρέτα και ζώα. Η σύζυγός του Λόρα έκρινε πως η ζωγραφιά ενός εξωτικού πουλιού θα ταίριαζε με την περίοδο των Χριστουγέννων.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του στολιδιού θα διατεθούν στο ίδιο το Κέντρο, το οποίο εγκαινιάστηκε τον περασμένο χρόνο, και στις φιλανθρωπικές οργανώσεις τις οποίες υποστηρίζει.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση