GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικήτας: Φοβάμαι ότι θα έχουμε δεύτερη… Χρυσαυγιάδα

Την… κοινή λογική επικαλέστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναφορικά με την υπερπροβολή που απολαμβάνει και πάλι τις τελευταίες μέρες το θέμα...

Την… κοινή λογική επικαλέστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναφορικά με την υπερπροβολή που απολαμβάνει και πάλι τις τελευταίες μέρες το θέμα της Χρυσής Αυγής από τα...
κανάλια και τα υπόλοιπα ΜΜΕ, την ώρα που η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρότερα προβλήματα.

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος Αθηναίων παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του “Real Fm”, όπου δεν παρέλειψε να αφήσει τις αιχμές του. “Διαφώνησα και τότε με τον τρόπο που χειριστήκαμε το θέμα, φοβάμαι ότι θα έχουμε δεύτερη Χρυσαυγιάδα. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων μισή ώρα Χρυσαυγιάδα. Καλύτερα να δεθεί η υπόθεση να ενημερωθούμε μια και έξω και να πάμε στο τελικό δια ταύτα. Διαφορετικά από το 8 θα πάνε στο 10 και από το 10 στο 12″, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων σχολίασε τα… προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, επισημαίνοντας με έμφαση ότι αισθάνεται ότι η κυβέρνηση κάνει πραγματική διαπραγμάτευση και αντιστέκεται.

“Καλό θα ήταν να είχαν τελειώσει τα ανοιχτά θέματα. Μπορεί να είναι αύριο μπορεί να μην είναι και αύριο η κατάθεση του νομοσχεδίου για τον φόρο ακίνητης περιουσίας. Για τους πλειστηριασμούς ενδεχομένως να δείτε ότι παίρνει παράταση το θέμα για δύο μήνες για να μην είμαστε με την ψυχή στο στόμα.

Το ενδεχόμενο κουρέματος έσω και ένα ευρώ των καταθέσεων είναι εκτός τόπου και χρόνου. Όπως δεν περνάνε η άρση των πλειστηριασμών, δεν περνάει ούτε το κούρεμα στις καταθέσεις, ούτε και οι συντάξεις. Δεν περνάει”, πρόσθεσε ο Νικήτας Κακλαμάνης με τη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο ραδιόφωνο του “Real Fm”.

ysterografa.gr

1 σχόλιο

  1. Bγαίνει και ο π......ς που όταν ήταν υπουργός υγείας η φαρμακευτική δαπάνη και οι δαπάνες νοσηλείας εκατονταπλασιάστηκαν, ρήμαξαν τα ασφαλιστικά ταμεία και καταβαράθρωσαν τα δημόσια οικονομικά, να κάνει μαθήματα.
    Ρε ήμαρτον!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση