GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης προτίμησε να κάνει Χριστούγεννα στη φυλακή με τον Μανώλη Γλέζο...

Vathiprasino Blogspot Παραμονές Χριστουγέννων του 1960, ο Αλέκος Αλεξανδράκης κάνει μια δήλωση, που προκαλεί σάλο. Όταν ερωτάται από εφη...

Vathiprasino Blogspot
Παραμονές Χριστουγέννων του 1960, ο Αλέκος Αλεξανδράκης κάνει μια δήλωση, που προκαλεί σάλο. Όταν ερωτάται από εφημερίδα με ποιον θα ήθελε να περάσει μαζί τις γιορτές, ο δημοφιλής ηθοποιός απαντά: «Θα ήθελα να έκανα Χριστούγεννα μαζί με τον Μανώλη Γλέζο. Και αναφέρω αυτόν, γιατί για μένα ο Γλέζος είναι ένα σύμβολο».
Ο Μανώλης Γλέζος βρισκόταν τότε στη φυλακή, καταδικασμένος για κατασκοπεία σε βάρος της χώρας. Ήταν η εποχή του ακραίου αντικομμουνισμού και ο ο ήρωας της αντίστασης κατά των Γερμανών, δεν εξαιρέθηκε από το κυνήγι όσων ανήκαν στην αριστερά.
Η απάντηση του ηθοποιού ξάφνιασε την κοινή γνώμη. Ο κόσμος είχε ταυτίσει τον Αλεξανδράκη με τον γοητευτικό ζεν πρεμιέ, που έβλεπε στον κινηματογράφο και πίστευε ότι ζούσε κοσμική ζωή.

2 σχόλια

  1. HROAS THS ANTISTASHS?????
    RE DEN NTREPESTE LIGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ:
    ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση