GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο Μίλαν Τόμιτς «σκότωσε» τους Ιταλούς

Έχουν περάσει σχεδόν 14 χρόνια και 11 μήνες από το συγκεκριμένο παιχνίδι που θα μείνει στην ιστ...

Έχουν περάσει σχεδόν 14 χρόνια και 11 μήνες από το συγκεκριμένο παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία για το τρίποντο του Μίλαν Τόμιτς στην εκπνοή του αγώνα με την Τιμσίστεμ Μπολόνια.

Με αφορμή έναν ακόμα αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι σε ιταλική ομάδα, ο Ιστορικός γυρίζει το χρόνο πίσω και πιο συγκεκριμένα στις 21 Ιανουαρίου 1999 όταν ο νυν άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα φορούσε τη φανέλα με το 11 και μ’ έναν απίθανο τρίποντο με ταμπλό έδινε τη νίκη στην ομάδα του μέσα στην Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει της Τιμσίστεμ με 63-60 για τη Β’ φάση της Ευρωλίγκας με τον Τόμιτς να υπογράφει τη νίκη και τον Ντράγκαν Τάρλατς να πραγματοποιεί μια μεγαλειώδη εμφάνιση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε όλο το παιχνίδι και κυρίως τα τελευταία πέντε δευτερόλεπτα με τον Κάρλτον Μάγιερς να ισοφαρίζει με βολές και τον Μίλαν Τόμιτς να «σκοτώνει» τους Ιταλούς…


Πηγή: Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση