GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τουρκία καταρρέει, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες;

του Στρατή Μαζίδη.  Η γειτονική χώρα καταρρέει. Σκάνδαλα ταλανίζουν την καθημερινότητά της, παιδιά υπουργών συλλαμβάνονται, υπουργ...


του Στρατή Μαζίδη.

 Η γειτονική χώρα καταρρέει. Σκάνδαλα ταλανίζουν την καθημερινότητά της, παιδιά υπουργών συλλαμβάνονται, υπουργοί παραιτούνται, το χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης πήρε αλλά μπρατσέτα τη λίρα και άρχισαν τις βουτιές.
Και αναρωτιέμαι...
Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες;
Δε χρειάζεται να είσαι στρατιωτικός αναλυτής για να προβλέψεις κάτι που έχει επαναληφθεί στο παρελθόν. Την εξαγωγή των προβλημάτων της Τουρκίας στο Αιγαίο ή πιθανώς την ευρύτερη περιοχή της ΑΟΖ.
Χώρια το γεγονός πως αυτή τη φορά η Ελλάδα είναι περισσότερο ευάλωτη από ποτέ. Η οικονομική κρίση και οι περικοπές έχουν αγγίξει την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας ενώ κατά καιρούς διαβάζουμε ανησυχητικά ρεπορτάζ και αναλύσεις.
Οι Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις οφείλουν στο βαθμό που είναι δυνατό να είναι πανέτοιμες και ιδίως η Πολεμική μας Αεροπορία της οποίας μια πιθανή αστραπιαία και εύστοχη ανταπόκριση θα άλλαζε άρδην τις εξαρχής αρνητικές ισορροπίες.
Μια χώρα ευάλωτη από τη μία και μια χώρα ανισόρροπη από την άλλη, δεν επιτρέπουν εφησυχασμούς. freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση