GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο (σύμβουλος του υπ. Υγείας) Μιχελάκος που εμπλέκει ο Τομπούλογλου;;

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη.  Από νόμιμες καταγραφές που περιέχονται στη δικογραφία Τομπούλογλου, ο οποίος απολογείται αύριο το απόγευμα...

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη. 

Από νόμιμες καταγραφές που περιέχονται στη δικογραφία Τομπούλογλου, ο οποίος απολογείται αύριο το απόγευμα, προκύπτει ότι ο συλλεφθείς εμπλέκει και σύμβουλο του υπουργείου Υγείας.
«Εγώ δεν είμαι ο μ...ς, αυτή την εποχή να αναθέτω 190.000 ευρώ και να μην παίρνω μία. 'Η θα κάνουν κίνηση να μου δώσουν μερίδιο σε εμένα και στον σύμβουλο του υπουργείου Μιχελάκο με τον οποίο αναθέσαμε στην εταιρεία το θέμα για την παχυσαρκία, ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τους καταστρέψω» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Τη φράση αυτή ακούγεται να λέει στον ενδιάμεσο (τον Τάσο Γκιάτη, όπως αποκαλύφθηκε), ο Χάρης Τομπούλογλου.
Σύμφωνα με βίντεο που υπάρχει στη δικογραφία, ο Τομπούλογλου στις 9 Δεκεμβρίου σε συνάντησή του με τον Γκιάτη καταγράφηκε να λέει: «Πρέπει να έχω μία οριστική απάντηση από αυτούς. Και αν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα λεφτά σε εμένα και τον Μιχελάκο θα τους δώσω και άλλες δουλειές». Λίγες μέρες μετά, σε γραπτό μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του Νοσοκομείου στον Γκιάτη αναφέρει: «Την Τρίτη έχω ΔΣ, πρέπει να έχουμε κίνηση πριν, αν υπάρχει διάθεση. Ευχαριστώ». Σε άλλη τηλεφωνική συνομιλία του, στις 16 Δεκεμβρίου, και πάλι με τον ενδιάμεσο, ο Τομπούλογλου φέρεται να λέει: «Δεν πρόκειται να κάνω καμία κουβέντα... Εγώ μόνο εσένα εμπιστεύομαι. Και να τους πεις να είναι αξιοπρεπές το ποσό και για μένα και για τον γιατρό».
Το νέο ερώτημα που προκύπτει  είναι λοιπόν το εξής: Ποιος είναι ο γιατρός Μιχελάκος, σύμβουλος του υπουργείου Υγείας;;

1 σχόλιο

  1. "Το νέο ερώτημα που προκύπτει είναι λοιπόν το εξής: Ποιος είναι ο γιατρός Μιχελάκος, σύμβουλος του υπουργείου Υγείας;;"
    Θα μπορούσατε να μας πείτε σε ποιον απευθύνετε αυτό το ερώτημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση