GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μ. Χρυσοβελώνη: «Πραξικόπημα της ΝΔ - ΠΑΣΟΚ Α.Ε υπέρ των τραπεζιτών»

«Σήμερα χάνεται η προστασία του εμπορικού μαγαζιού καθώς η νέα ρύθμιση αφορά αποκλειστικά την 1η κατοικία. Παράλληλα παύει η προστασία ...

«Σήμερα χάνεται η προστασία του εμπορικού μαγαζιού καθώς η νέα ρύθμιση αφορά αποκλειστικά την 1η κατοικία. Παράλληλα παύει η προστασία της 1ης κατοικίας ανεξαρτήτως οφειλής.
Την ίδια στιγμή, η Συγκυβέρνηση θα αποφασίζει με οδηγίες της προς στους Έλληνες δικαστές το πότε θα είναι «εύλογη» η δικαστική προστασία των δανειοληπτών έναντι των Τραπεζών. Θα δίνει δηλαδή μόνη της οδηγίες στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη που θα βρίσκονται εκτός νόμου καθώς δεν θα τις έχει ψηφίσει η Βουλή.

Πρόκειται για πραξικόπημα της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε σε συνεργασία με τους τραπεζίτες, για το οποίο οι πρωταίτιοι θα πάρουν σύντομα απάντηση από την κοινωνία».




1 σχόλιο

  1. Οι ξεφτίλες του antinews, οι "σμαρίτσες", τα έβαλαν τώρα και με την κόρη του Μιχαλολιάκου, αποδεικνύοντας ότι δεν ξέρουν τι θα πει οικογενειακή τιμή.

    Προ ουδενός ορρωδούν, προκειμένου να καλύψουν τις πομπές του αρχηγού τους:

    Απολύθηκε καθηγήτρια από το Κολέγιο Αθηνών, επειδή έπιασε τον υιό Σαμαρά να αντιγράφει

    Ξεπούλησαν τη ΔΕΣΦΑ στη μισή τιμή και χαίρονται κιόλας

    Ομηρος της Τουρκίας η Ελλάδα στον τομέα του φυσικού αερίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση