GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χημικά και προσαγωγές στο υπ.Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Ένταση προκλήθηκε το πρωί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου συγκεντρωμένοι σχολικοί φύλακες επιδίωκαν συνάντηση με τον ...

Ένταση προκλήθηκε το πρωί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου συγκεντρωμένοι σχολικοί φύλακες επιδίωκαν συνάντηση με τον υπουργό. Η αστυνομία προσήγε αρχικά εννέα από τους συγκεντρωμένους και στη συνέχεια άλλους πέντε, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από το οδόστρωμα. Ανοιχτή στην κυκλοφορία η Βασ.Σοφίας.

ΜΑΤ και σχολικοί φύλακες έξω από το υπ.Διοικητικής Μεταρρύθμισης (φωτ:ΑΜΠΕ)
Νωρίς το πρωί, οι σχολικοί φύλακες -που είχαν έρθει στην Αθήνα από την επαρχία για να διαμαρτυρηθούν -μπήκαν στο κτίριο του υπουργείου και απομακρύνθηκαν στη συνέχεια από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και εννέα εξ αυτών οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Λίγη ώρα αργότερα, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων, όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους από το οδόστρωμα ενώ με τη συνδρομή της ομάδας ΔΕΛΤΑ σήκωσαν διαδηλωτές που κάθονταν στο δρόμο. Έγιναν ακόμη πέντε προσαγωγές ενώ διαδηλώτρια αισθάνθηκε αδιαθεσία από τη χρήση χημικών και χρειάστηκε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο της συγκέντρωσης βρέθηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ για συμπαράσταση στους διαδηλωτές, οι οποίοι ζητούσαν συνάντηση με τον υπουργό, προκειμένου να ενημερωθούν για το πού θα απορροφηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση