GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είμαι κοντή και ο κόσμος δεν με αναγνωρίζει»

Συγκαταλέγεται στις πιο όμορφες ηθοποιούς του πλανήτη, αλλά η ίδια δηλώνει ότι καταφέρνει να περνά… απαρατήρητη. Όσο απίστευ...

Συγκαταλέγεται στις πιο όμορφες ηθοποιούς του πλανήτη, αλλά η ίδια δηλώνει ότι καταφέρνει να περνά… απαρατήρητη. Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται η Σκάρλετ Γιόχανσον είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της: «Είμαι κοντή και ο κόσμος δεν με αναγνωρίζει».

Ειδικότερα, η διάσημη ηθοποιός είπε στη Mail Online: «Τις περισσότερες φορές κυκλοφορώ μόνη μου, γιατί είμαι κοντή και ο κόσμος δεν με αναγνωρίζει! Όταν ήμουν νεότερη ανησυχούσα περισσότερο. Συνήθιζα μέχρι και να μεταμφιέζομαι, αλλά τώρα πια είμαι πιο άνετη με τον εαυτό μου. Σίγουρα δεν έχω ακολούθους. Η μοναδική φορά που θα βγω συνοδευόμενη από το σωματοφύλακά μου είναι όταν κάποιος θα θεωρήσει ότι κάτι κακό μπορεί να μου συμβεί…».

Η 29χρονη σταρ απορρίπτει τα social media: «Και ο λόγος είναι γιατί στην πραγματικότητα δυσκολεύομαι να κρατήσω επαφή μέσω τηλεφώνου με τους φίλους μου και δεν έχω σκοπό να αλλάξω τον τρόπο που επικοινωνώ. Αντιλαμβάνομαι τη σημασία που μπορεί να έχει για ορισμένους, όπως για τη μητέρα μου που έχει λογαριασμό στο Facebook και έχει βρει φίλους της από το παρελθόν. Εγώ, όμως, δεν έχω καμία επιθυμία να χρησιμοποιήσω τα social media για να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που ούτως ή άλλως δεν έχω κρατήσει επαφή μαζί τους. Αλλά έτσι είμαι εγώ…».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση