GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που εξαπατούσε εμπόρους

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Ζεφυρίου εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες σε βάρος εμπόρων με το πρόσχη...


Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Ζεφυρίου εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες σε βάρος εμπόρων με το πρόσχημα αγοραπωλησίας εμπορευμάτων, τους οποίου στη συνέχεια τους λήστευαν...

Συνελήφθησαν προχθές (10-12-2013) το απόγευμα στην περιοχή του Ζεφυρίου από αστυνομικούς του Τ.Α. Ζεφυρίου και χθες (11-12-2013) το απόγευμα στην Αθήνα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., τρεις (3) ημεδαποί (ΡΟΜΑ) μέλη της ομάδας, ηλικίας 16, 24, και 57 ετών, για απάτες σε βάρος εμπόρων και ληστείες, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο (2) ημεδαποί συνεργοί τους.

Ειδικότερα, ο 16χρονος και ο 24χρονος συνελήφθησαν στις 10-12-2013 το απόγευμα στο Ζεφύρι ενώ επιχειρούσαν να εξαπατήσουν ημεδαπό έμπορο και να αφαιρέσουν εμπορεύματα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (1) μοτοσυκλέτα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες από τις αρχές του έτους είχαν συγκροτήσει ομάδα με διακριτούς ρόλους και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και είχαν διαπράξει δεκαέξι (16) απάτες σε βάρος εμπόρων στην περιοχή του Ζεφυρίου και των Αχαρνών αφαιρώντας τα εμπορεύματά τους χωρίς να καταβάλλουν το χρηματικό αντίτιμο, είτε εξαπατώντας τους, είτε με τη χρήση σωματικής βίας.

Σε βάρος του 57χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 16ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πλημμελειοδικείου Αθηνών για ληστεία κατά συναυτουργία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους, καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση