GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να κάνω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή»

Την επιθυμία να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Λούκας Πέρες κατά τη βράβευσή του ως ο πολυτιμότερος παίκτ...


Την επιθυμία να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Λούκας Πέρες κατά τη βράβευσή του ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναφερόμενος στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2/12) με την οποία θα πέσει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, τόνισε πως στόχος τους είναι οι τρεις βαθμοί, ώστε να μείνουν στο κυνήγι του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου του:
Για το βραβείο:
«Φυσικά είμαι ευχαριστημένος με το βραβείο, αλλά το παίρνω χάρη στην προσπάθεια όλης της ομάδας. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να κάνω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή γιατί είναι κάτι που το αξίζει η ομάδα. Δεν είναι ατομικό το βραβείο. Το ποδόσφαιρο παίζεται με έντεκα παίκτες. Το βραβείο ανήκει σε όλους. Ακόμα και στους παίκτες που δεν παίζουν, ακόμα και στον προπονητή».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Αυτό που θέλουμε είναι οι τρεις βαθμοί για να παραμείνουμε στο κυνήγι του Ολυμπιακού. Ξέρουμε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, όπως όλα άλλωστε τα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες ξέρουν ότι παίζουν εναντίον του ΠΑΟΚ και προσπαθούν να κερδίσουν».
Για το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με τον Άρη, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό:
«Ήταν μία σκληρή ήττα αυτή από τον Ολυμπιακό. Δεν την αξίζαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε εμείς οι παίκτες».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση