GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλος ένας "καραμανλικός" εκτός! Η ΝΔ διέγραψε (μετά τον Λιάπη) και τον Τομπούλογλου...

Στην διαγραφή από τα μητρώα του κόμματος του Χάρη Τομπούλογλου, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία. Ο πρώην πολιτευτής (και γνωστός "καραμ...

Στην διαγραφή από τα μητρώα του κόμματος του Χάρη Τομπούλογλου, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία. Ο πρώην πολιτευτής (και γνωστός "καραμανλικός')  της Νέας Δημοκρατίας συνελήφθη σήμερα από άνδρες του τμήματος των εκβιαστών να έχει στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 25.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:
«Με απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».

Ο Χάρης Τομπoύλουγλου ήταν πολιτευτής της ΝΔ. Το 1986, 1990 και 1998 εκλέχτηκε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας μεταξύ όλων των συνδυασμών Στις Δημοτικές Εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα υποστηριζόμενος μόνο από τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστά 45% την πρώτη Κυριακή και 48,5% την δεύτερη (το κομματικό ποσοστό στην περιοχή ήταν τότε 31%)
Στις Βουλευτικές Εκλογές του 1996 ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθήνας και πήρε 26.300 σταυρούς καταλαμβάνοντας τότε την πρώτη θέση μεταξύ των νέων υποψηφίων του συνδυασμού. Στις Βουλευτικές Εκλογές του 2004, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στη Β Αθήνας, πήρε 26.616 σταυρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση