GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαθητές από την Πάτρα διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο παζάρι για την βοήθεια των συνανθρώπων μας

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε τη Γέννηση του Ιησού Χριστού. Το μήνυμα των ημερών, πάντα επίκαιρο, νοιώθουμε ότι πρέπει να ακουστεί τώρα...

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε τη Γέννηση του Ιησού Χριστού. Το μήνυμα των ημερών, πάντα επίκαιρο, νοιώθουμε ότι πρέπει να ακουστεί τώρα ακόμα πιο δυνατά.
Όλοι δικαιούνται να νοιώσουν τη χαρά, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, την αγάπη.

Σε μια τέτοια γιορτή αγάπης και χαράς, σας καλούμε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, στην «Αγορά Αργύρη», από τις 18:ΟΟ έως τις 21:00. Με πρωτοβουλία και ευθύνη των μαθητών του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών των Εκπαιδευτηρίων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικο παζάρι, με κατασκευές των ίδιων των μαθητών, ενώ οι χορωδίες του Δημοτικού και του Γυμνασίου – Λυκείου θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να αισθανθούν ότι δεν είναι μόνοι τους, αλλά μπορούν να υπολογίζουν στη βοήθεια και την ειλικρινή αγάπη των συνανθρώπων τους.

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
patrasnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση