GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς Ανάκογλου και Καραγκιολίδη η ΑΕΚ

Επιστροφές περίμενε, αλλά… επιπλέον απώλειες προέκυψαν για την ΑΕΚ. Παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον αριστερό μηριαίο...

Επιστροφές περίμενε, αλλά… επιπλέον απώλειες προέκυψαν για την ΑΕΚ. Παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον αριστερό μηριαίο (και λόγω των οποίων δεν προπονήθηκε μετά το ματς της Τετάρτης) ο Δημήτρης Ανάκογλου δεν θεωρείτο απίθανο να προλάβει το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης.

Όχι μόνο αυτό δεν συνέβη ωστόσο (καθώς δεν ξεπέρασε τελικά τον τραυματισμό του) αλλά ο Τραϊανός Δέλλας είδε έναν ακόμα παίκτη του να τίθεται νοκ-άουτ για το αυριανό ματς: Τον Φώτη Καραγκιολίδη, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και γι’ αυτό το λόγο αποκλείστηκε απ’ την αποστολή (όπως και οι ανέτοιμοι Τσιρίλο, Τσουμάγκας και Παληαρούτας).

Έτσι, τη θέση του σ’ αυτή πήρε ο νεαρός Ντούνης, ενώ κανονικά συμμετέχει -κι αυτή τη φορά είναι πιθανό να μείνει και να πάρει και χρόνο συμμετοχής- ο Ρενάλντο Ράμα.

Αναλυτικά εκείνοι που επιλέχθηκαν για το κυριακάτικο παιχνίδι Κυπέλλου (που θα ξεκινήσει στις 14:30 στο ΟΑΚΑ) είναι οι εξής: Βούρας, Ντούνης, Αργυρίου, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Παυλής, Γεωργέας, Γροντής, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Πόποβιτς, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Τσεβάς, Ράμα, Ρόβας, Κατσικάς, Σταθάκης και Τζανετόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πνεύμα της εποχής προσφέρει πολύ φθηνά εισιτήρια ώστε να μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18/12) όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας. Όσοι είναι μέχρι 15 ετών το εισιτήριο κοστίζει 1 ευρώ, ενώ οι τιμές για τους μεγάλους ξεκινούν από τα 5 και τα 10 ευρώ. Χριστούγεννα με τα παιδιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν χρειάζεται κάρτα φιλάθλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση