GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρει παστέλι από την αγορά ο ΕΦΕΤ

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, έγινε... αποδέκτης ανώνυμης καταγγελία...

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, έγινε... αποδέκτης ανώνυμης καταγγελίας, η οποία αφορούσε παστέλι με σουσάμι των 60γρ. με μη κανονικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ως προς την γεύση (γεύση μούχλας). Το γεγονός επιβεβαιώθηκε κατά τη διερεύνηση της καταγγελίας.

Πρόκειται για το προϊόν, με την εμπορική ονομασία «Snacks Farma παστέλι με σουσάμι» σε συσκευασία των 60 γραμμαρίων, με Αριθμό Παρτίδας 331 και Ημ. Λήξης 05-10-2014.

Το εν λόγω παστέλι παράγεται στην Ελλάδα για την ΝΤΙΜΦΙΛ Ε.Π.Ε που εδρεύει στη οδό Σουρή 29, ΑΘΗΝΑ.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση απόσυρση του συνόλου της ανωτέρω παρτίδας του συγκεκριμένου προϊόντος και ήδη είναι σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι) προληπτικά να μην το καταναλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση