GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρβανιτόπουλος: Δεν είναι κακό να γίνει κάποιος τεχνίτης ή τεχνικός

Σε δηλώσεις προχώρησε ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, μετά τη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για το θεσμό της μαθητεί...


Σε δηλώσεις προχώρησε ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, μετά τη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για το θεσμό της μαθητείας, ενώ συγκεκριμένα φέρεται να είπε πως δεν είναι κακό να γίνει κάποιος τεχνίτης ή τεχνικός, «επαγγελματίας και δεξιοτέχνης».
Συγκεκριμένα, ο κ. Αρβανιτόπουλος υποστήριξε πως το υπουργείο Παιδείας και άλλα πέντε υπουργεία προχωρούν με διυπουργικές συσκέψεις στις ρυθμίσεις εφαρμογής του θεσμού.
Ο συγκεκριμένος θεσμός και η αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, σύμφωνα πάντα με τον υπουργό, είναι ο θεμέλιος λίθος για την οικοδόμηση της «μεταμνημονιακής» Ελλάδας. «Με την καθιέρωση της μαθητείας σε όλους τους μαθητές των ΕΠΑΛ εξασφαλίζεται απόλυτα η σύνδεση επαγγελματικής εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας που αποτελούσε για τη χώρα μας ζητούμενο δεκαετιών» πρόσθεσε ο υπουργός.
Επιπρόσθετα, ο κ. Αρβανιτόπουλος υποστήριξε πως η συγκεκριμένη προσπάθεια πρέπει να αγκαλιαστεί από την κοινωνία. «Τα παιδιά μας δεν πρέπει να συλλέγουν βαθμούς χωρίς αντίκρισμα, αλλά αντίθετα γνώσεις» κατέληξε ο ίδιος.
Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. Αρβανιτόπουλος: Δεν είναι κακό να γίνει κάποιος τεχνίτης ή τεχνικός..Η ΠΟΥΤΑΝΑ....ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα τελευταία παρατηρείται ένα περίεργο φαινόμενο που αφορά στους νεοδημοκράτες και προφανώς έχει ψυχιατρικές προεκτάσεις .

    Όπως όλοι μας , έτσι και οι δεξιοί έχουν φρικάρει με τη συγκυβέρνηση . Και κυρίως με τον Σαμαρά . Και ας μην το παραδέχονται .

    Η κατηφόρα της συγκυβέρνησης είναι τόσο απότομη που δεν προλαβαίνει να σώσει κανέναν . Ούτε καν τα δικά της παιδιά . Και γιαυτό τα δικά της παιδιά έχουν πάθει κατάθλιψη . Και καταναλώνουν τα ψυχοφάρμακα σαν καραμέλες .

    Ενώ λοιπόν κάθε υγιής πολίτης γαμοσταυρίζει τον Σαμαρά από το πρωί μέχρι το βράδυ , ακόμα και στον ύπνο του , οι δεξιοί με τα ψυχοφάρμακα σιωπούν .

    Στην πραγματικότητα , από μέσα τους , θέλουν να βρίσουν τον Σαμαρά . Και ας παίρνουν ψυχοφάρμακα . Να τον βουτήξουν στα χέρια τους και να τον κάνουν μαύρο από τα χαστούκια . Παρόλαυτα κιχ . Λες και έχουν δώσει όρκο σιωπής να μην κατηγορήσουν το κόμμα . Και δεν φταίνε τα ψυχοφάρμακα για αυτό . Φταίει η μαλακίτιδα που τους γυροφέρνει .

    Επειδή όμως ο άνθρωπος είναι ένα τίποτα , από μια κλωστή κρέμεται , πρέπει και οι δεξιοί , που κακά τα ψέματα άνθρωποι είναι και αυτοί , να ξεσπάσουν με κάποιο τρόπο . Ξεσπάνε λοιπόν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το κόμμα . Καλύπτουν την κομματική τους φρίκη με χίλιες άλλες ψευτοφρίκες . Βρίζονται μεταξύ τους , τους φταίει το παιδί τους , ο σύζυγος τους , ο γείτονας , ο καιρός … Ένα θέαμα για να γελάει ο κάθε αριστερός πικραμένος .

    Και χωρίς καμία αφορμή , βλέπεις ξαφνικά τον απέναντι σου να τρελαίνεται και αναρωτιέσαι ποια μύγα τον τσίμπησε .

    Γιαυτό , αν καμιά φορά δεις ξαφνικά κάποιον φρικαρισμένο νεοδημοκράτη να περνάει από μπροστά σου , μην δώσεις σημασία . Είναι επειδή τον άγγιξε η δεξιά .

    (Ζω και αναπνέω για τη στιγμή που τον φρικαρισμένο δεξιό θα τον αγγίξει και η αριστερά)..OXI TOY ALEJHS.......η αριστερΑ ME ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση