GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κομφούζιο της ΔΑΚΕ

«Υπό τις παρούσες συνθήκες πολιτικής ρευστότητας, με την κοινωνία σε απόγνωση και θολό το μέλλον της οικονομίας, αλλά και την πλήρη απουσ...

«Υπό τις παρούσες συνθήκες πολιτικής ρευστότητας, με την κοινωνία σε απόγνωση και θολό το μέλλον της οικονομίας, αλλά και την πλήρη απουσία σχεδίου και προοπτικής, όλοι κρατάμε την ανάσα μας για να κερδίσουμε χρόνο περιμένοντας κάποια θετική εξέλιξη που δεν έρχεται… Το ελληνικό ζήτημα είναι πια καθαρά πολιτικό… Το 2014 θα είναι η χειρότερη χρονιά για τους φορολογούμενους… Μας ανησυχεί πολύ η κατάρρευση του κοινωνικού κράτους και η απαξίωση κάθε κρατικού θεσμού… Φοβάμαι ότι ο κόσμος αρχίζει να σκέφτεται πως τίποτε δεν έχει νόημα από αυτά που γίνονται. Η αβεβαιότητα μετατρέπεται σε αδιέξοδο που μόλις συνειδητοποιηθεί θα προκαλέσει ανατρεπτικές αντιδράσεις».
Με τα λόγια αυτά εξηγούσε σε ομήγυρη... Η συνέχεια ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Έχει δίκιο ο Κακλαμάνης.Η τακτική κατά της Χ.Α την ενισχύει υπόγεια σε μεγάλα στρώματα του λαού, που θέλουν να τιμωρήσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
    Αν δεν κατέβει, βέβαια, η Χ.Α στις εκλογές, οι ψηφοφόροι της ( δημιούργημα της τερατουργηματικής φορολογικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με τις πλάτες ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ ) που θα στραφούν ; Σε άλλα αντιμνημονιακά κόμματα, οπότε θα ενισχυθούν εκείνα. Ότι και να γίνει στις δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές η συντριβή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι αναπόφευκτη. Ακόμα και το διαπλεκόμενο δημιούργημα της ΕΛΙΑΣ ( με τους 500-1000 υπέργηρους στο Ακροπόλ ) δεν θα ξεπεράσει το 3 έως 5% γιατί η οργή του κόσμου για τους απανωτούς φόρους είναι πρωτοφανής. Η ΝΔ , σε πραγματικά ποσοστά, πλησιάζει το 12 με 15% ( σώζεται από τους ψηφοφόρους άνω των 60 ετών ), ενώ οι ψηφοφόροι στις δημοτικές και περιφερειακές θα καταποντίσουν τους υποψηφίους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ( ακόμα κι αν κατεβούν μαζί ) και είναι αμφίβολο αν θα περάσουν στο β' γύρο. Τελικά, ίσως, δεν συμφέρει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να θέσουν εκτός εκλογών την Χ.Α, γιατί τότε θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο οι ΑΝΕΛ, , ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση