GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στα Ιωάννινα

Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων προκαλούν οι πτώσεις δένδρων, που καταγράφονται περιμετρικά της πόλης των Ιωαννίνων, λ...

Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων προκαλούν οι πτώσεις δένδρων, που καταγράφονται περιμετρικά της πόλης των Ιωαννίνων, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, η Τροχαία Ιωαννίνων προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Κακκαβιάς, στο ύψος του αεροδρομίου Ιωαννίνων, ενώ προβλήματα σημειώνονται και στην παλαιά εθνική οδό Ιωαννίνων-Γρεβενών, στο ύψος της Αμφιθέας.

Στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων χιονίζει από τη νύχτα χωρίς ωστόσο, να υπάρχουν μέχρι τώρα προβλήματα στους δρόμους των χωριών που βρίσκονται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 1.000 μ.

Να σημειωθεί ότι, από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν τεθεί σε ετοιμότητα οι σταθμοί αποχιονισμού.

Λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, τις προηγούμενες ημέρες, σημειώθηκαν πτώσεις βράχων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κόνιτσας- Δίστρατου- Βασιλίτσας και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο από το ένα ρεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση