GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες και απαιτούσε χρήματα για να τις "κατεβάσει"

Ο 27χρονος

Ο 27χρονος Κέβιν Κρίστοφερ Μπόλαερτ δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες πολιτών χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν και στη συνέχεια ζητούσε χρήματα για να τις "κατεβάσει". Ο 27χρονος εκμεταλλευόταν τη μανία για εκδίκηση που είχαν κάποιοι που ανέβαζαν ανώνυμα προσωπικές φωτογραφίες πολιτών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας ο Κέβιν δημιούργησε το Δεκέμβριο του 2012 την ιστοσελίδα ugotposted.com, όπου επιτρεπόταν να δημοσιεύονται ανώνυμα γυμνές ή σεξουαλικού περιεχομένου εικόνες πολιτών χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Μέσω μια δεύτερης ιστοσελίδας της changemyreputation.com , ο κατηγορούμενος ζητούσε από τα άτομα που εμφανίζονταν οι φωτογραφίες τους ποσά μεταξύ 300 και 350 δολαρίων για να τις κατεβάσει. Η τελευταία ιστοσελίδα συνδεόταν με τραπεζικό λογαριασμό όπου βρέθηκαν «δεκάδες χιλιάδες δολάρια» σύμφωνα με την εισαγγελία της Καλιφόρνια.

Ο νεαρός συνελήφθη στο Σαν Ντιέγκο με περισσότερες από 10.000 προσωπικές φωτογραφίες πολιτών και κινδυνεύει με βαρύτατο πρόστιμο και φυλάκιση. «Η ιστοσελίδα δημοσίευε προσωπικές φωτογραφίες αθώων θυμάτων που περνούσαν δημόσιο εξευτελισμό και αντιμετωπίζονταν σαν εμπόρευμα», δήλωσε η Χάρις. Στις αρχές Οκτωβρίου , η πολιτεία της Καλιφόρνια είχε περάσει ένα νόμο με τον οποίο η δημοσίευση του «εκδικητικού πορνό» στο διαδίκτυο επιφέρει ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση