GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Είχε κάνει το σπίτι καφετέρεια με τυχερά παιχνίδια - Είχε μέχρι και σερβιτόρα μέσα!

Δυο σε ένα είχε κάνει το σπίτι του ένας 45χρονος στο Ηράκλειο. Ο 45χρονος το είχε μετατράψει ούτε λίγο ούτε πολύ σε καφετέρεια στην ...

Δυο σε ένα είχε κάνει το σπίτι του ένας 45χρονος στο Ηράκλειο.



Ο 45χρονος το είχε μετατράψει ούτε λίγο ούτε πολύ σε καφετέρεια στην οποία είχε συν τοις άλλοις και παράνομα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Μάλιστα, στις... παροχές είχε φροντίσει να έχει μέχρι και σερβιτόρα!

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου, διαπιστώθηκε ότι πρόσφερε ποτά και καφέδες σε πελάτες, ενώ απασχολούσε παράνομα 27χρονη υπήκοο Ρουμανίας, ως σερβιτόρα.

Παράλληλα είχε εγκαταστήσει και λειτουργούσε έντεκα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, με λογισμικό απαγορευμένων τυχερών παιγνίων, στα οποία έπαιζαν το τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια».

Επίσης, σε αποθηκευτικό χώρο του διαμερίσματος, βρέθηκαν τρεις (3) απενεργοποιημένοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι κατασχέθηκαν για περαιτέρω διερεύνηση.

Κατασχέθηκαν συνολικά, δεκατέσσερα (14) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα

Από τις αστυνομικές αρχές συνελήφθη ο 45χρονος, ένας 50χρονος ημεδαπός που συμμετείχε ως παίκτης και η27χρονη αλλοδαπή η οποία δούλευε παράνομα ως σερβιτόρα και δεν διέθετε άδεια εργασίας και βιβλιαρίου υγείας.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
http://www.flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση