GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αξίζουμε την κριτική, αλλά μας αγχώνει»

Τα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την έναρξη της σεζόν δεν είναι τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να λι...

Τα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την έναρξη της σεζόν δεν είναι τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να λιγοστεύει και η… υπομονή του κόσμου.

Η σκληρή κριτική, αλλά και η πίεση που ασκούν στο «Ολντ Τράφορντ» οι φίλαθλοι των «κόκκινων διαβόλων», προκαλεί ανησυχία στους παίκτης της ομάδας, κάτι που επεσήμανε και ο Πατρίς Εβρά.

«Μετά την ήττα από την Έβερτον, ήταν προφανές ότι ήμασταν ανήσυχοι στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ. Ο κόσμος δεν ήταν χαρούμενος κάποιες φορές και αυτό δεν είναι εύκολο για κανέναν. Παίζουμε όμως για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρέπει να το ανεχτούμε γιατί χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Εάν θέλουν να μας κριτικάρουν, το αξίζουμε επειδή ότι παίζεις στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρέπει να παίζεις με πίεση».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση