GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήξερε να κλέβει, αλλά όχι να… οδηγεί!

Ατζαμής, όχι στις κλοπές αλλά στην… οδήγηση, αποδείχθηκε ένας 57χρονος που άδειασε τις εγκαταστάσεις ενός δασικού συνεταιρισμού από ...


Ατζαμής, όχι στις κλοπές αλλά στην… οδήγηση, αποδείχθηκε ένας 57χρονος που άδειασε τις εγκαταστάσεις ενός δασικού συνεταιρισμού από τα καυσόξυλα που είχαν συγκεντρώσει τα μέλη του εν όψει του χειμώνα!
Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, ενώ είχε φορτώσει στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του σχεδόν μισό τόνο καυσόξυλα που είχε κλέψει από τον υπαίθριο χώρο όπου τα είχαν στοιβάξει τα μέλη του συνεταιρισμού. Μόλις τους είδε, προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Όμως, το φορτωμένο με κούτσουρα βάρους 500 κιλών αυτοκίνητο ξέφυγε από τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να βγει από το δρόμο και να πέσει πάνω σε μια κολώνα της Δ.Ε.Η.! Ο δράστης τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια και από εκεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση