GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: τραυμάτισαν και λήστεψαν πράκτορα του ΟΠΑΠ

Η αυξημένη κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ μετά την καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων και τα… τζακ ποτ σε Λόττο και Τζόκερ, τα έκανε...

Η αυξημένη κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ μετά την καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων και τα…
τζακ ποτ σε Λόττο και Τζόκερ, τα έκανε δελεαστικούς στόχους για τους κακοποιούς. Ο ιδιοκτήτης ενός από αυτά στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου, θα θυμάται για καιρό τις φετινές γιορτές!

Ο 57χρονος ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ αιφνιδιάστηκε όταν είδε ξαφνικά έναν άγνωστο να εισβάλλει στο εσωτερικό με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και να του επιτίθεται! Ο δράστης τον χτύπησε άγρια με τα χέρια του και, αφού τον ακινητοποίησε, άρπαξε από το ταμείο γύρω στα 5.000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή! Ο 57χρονος ζήτησε βοήθεια από τους συντοπίτες του, οι οποίοι τον μετέφεραν αιμόφυρτο στο Γενικό νοσοκομείο της Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, η ληστεία και ο άγριος ξυλοδαρμός προκάλεσαν την οργή των κατοίκων, που ξεσηκώθηκαν εναντίον των Πακιστανών που κατοικούν στην περιοχή θεωρώντας τους υπεύθυνους! Μάλιστα, απείλησαν να γκρεμίσουν τα σπίτια τους με… μπουλντόζα και ηρέμησαν μόνο με την παρέμβαση των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Αρχαγγέλου, που ερευνούν για τον εντοπισμό του δράστη.

Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση