GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρό βρέφος μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης στον Αμίαντο

Βρέφος έπεσε στην λεκάνη της τουαλέτας μετά από αποβολή της μητέρας του... Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Αμίαντος. Μετά από μια α...


Βρέφος έπεσε στην λεκάνη της τουαλέτας μετά από αποβολή της μητέρας του...
Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Αμίαντος. Μετά από μια αδιαθεσία που ένιωσε 38χρονη πηγαίνοντας στην τουαλέτα απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε το οποίο γλίστρησε από τη μήτρα της στη λεκάνη.

Η 38χρονη που κυοφορούσε το έμβρυο, δήλωσε ότι απέβαλε όταν πήγε στην τουαλέτα. μετά από αδιαθεσία πήγε στην τουαλέτα και το βρέφος γλίστρησε από τη μήτρα της στη λεκάνη. Η ίδια δήλωσε ότι πανικοβλήθηκε ενώ ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και οι νοσηλευτές εντόπισαν το βρέφος νεκρό μέσα στη σωλήνα της τουαλέτας.

Η 38χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας επιβεβαιώθηκε το γεγονός και αναμένεται περαιτέρω ενημέρωση ενώ διερευνώνται από την Αστυνομία οι συνθήκες κατά τις οποίες το βρέφος βρέθηκε νεκρό στον σωλήνα της αποχέτευσης.

Το κατά πόσον το βρέφος ήταν ζωντανό ή νεκρό όταν γεννήθηκε αναμένεται να διαλευκάνει η νεκροψία.
24h.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση