GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ «αδειάζει» τον Λιάπη

Σαφείς αποστάσεις από τον Μιχάλη Λιάπη παίρνει η ΝΔ, δια στόματος υψηλόβαθμων στελεχών της. Μετά την αίσθηση που προκάλεσε στο πανελ...


Σαφείς αποστάσεις από τον Μιχάλη Λιάπη παίρνει η ΝΔ, δια στόματος υψηλόβαθμων στελεχών της. Μετά την αίσθηση που προκάλεσε στο πανελλήνιο η σύλληψή του άλλοτε σημαίνοντος στελέχους και επί σειρά ετών υπουργού, το κυβερνών κόμμα διαχωρίζει πλήρως τη θέση του.
«Ο κ. Λιάπης, ως Έλληνας πολίτης, έκανε μία κίνηση, η οποία προκαλεί χείριστη εντύπωση. Θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, όπως θα την αντιμετώπιζε κάθε Έλληνας πολίτης» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος.
«Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα. Δυστυχώς, τέτοιες κινήσεις όχι μόνο δεν δίνουν το παράδειγμα, αλλά εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο» πρόσθεσε ο κ. Παπαμιμίκος.
«Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αδικεί τον ίδιο τον κ. Λιάπη. Ελπίζω να έχει επαρκείς εξηγήσεις να δώσει. Ο κ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος του κόμματος. Αποφάσισε να ιδιωτεύσει και δεν βρίσκεται στις δομές του. Άρα, δεν έχει κάποιον λόγο η ΝΔ σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, ας γίνει και η δίκη που είναι να γίνει και ας πει ο κ. Λιάπης όσα είναι να πει, αλλά είναι κάτι που μας στενοχωρεί και μας πληγώνει» ανέφερε με νόημα και ο πρώην γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα 99,5».

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση