GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη»

Σε μια εποχή δύσκολη για την ελληνική κοινωνία η Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη» για ακόμη μια χρονιά τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων σ...


Σε μια εποχή δύσκολη για την ελληνική κοινωνία η Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη» για ακόμη μια χρονιά τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων στάθηκε έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12.30 μ.μ. η Έλενα Ράπτη, ιδρυτικό μέλος της Κοινωνικής Οργάνωσης «Αγάπη» μαζί με μέλη και φίλους της οργάνωσης μοίρασε «Δέματα Αγάπης» σε άπορες οικογένειες της Θεσσαλονίκης. Την πρωτοβουλία, που έγινε σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, τίμησε με την παρουσία του ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος.

Η Έλενα Ράπτη μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε: «Στις πολύ δύσκολες αυτές στιγμές βρεθήκαμε για μια ακόμη χρονιά δίπλα στους συνανθρώπους μας, προσφέροντάς τους τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον Παναγιότατο Μητροπολίτη μας που στηρίζει με το έργο και την παρουσία του τόσο σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες αλλά και να ευχαριστήσω τους αμέτρητους πολίτες και επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα της κοινωνικής μας οργάνωσης προσφέροντας είδη, αποδεικνύοντας την ευαισθησία και τη δύναμη της κοινωνίας μας».

Επίσης, η Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη» μοίρασε «Δέματα Αγάπης» στη Στέγη Πολιτισμού και Κοινωνικής Συμπαράστασης Θεσσαλονίκης «ο Αριστοτέλης», στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Τούμπας και στο Σύλλογο Πολύτεκνων «οι Άγιοι Πάντες».



1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση