GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εννιάχρονο κοριτσάκι έγινε μητέρα!

Μπορεί να είναι μόλις 9 ετών η μικρή Δάφνη, όμως γέννησε ένα κοριτσάκι, στην πολιτεία Χαλίσκο του Μεξικού. Η 9χρονη γέννησε στα τέλη Ι...


Μπορεί να είναι μόλις 9 ετών η μικρή Δάφνη, όμως γέννησε ένα κοριτσάκι, στην πολιτεία Χαλίσκο του Μεξικού.
Η 9χρονη γέννησε στα τέλη Ιανουαρίου σε τοπικό νοσοκομείο. Αυτή την εβδομάδα πήρε εξιτήριο μαζί με το μωρό της, όμως οι γιατροί τονίζουν ότι χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση, λόγω της τόσο μικρής της ηλικίας.
Αρχικά οι φήμες έλεγαν ότι πατέρας του παιδιού της 9χρονης ήταν ένας 17χρονος που κρυβόταν και διέφευγε τη σύλληψη. Ωστόσο, υπάρχει η υπόνοια ότι η εγκυμοσύνη της ανήλικης ήταν αποτέλεσμα βιασμού από τον πατριό της. Για τον λόγο αυτό οι γιατροί υπέβαλαν σε τεστ DNA συγγενείς του κοριτσιού.
Γείτονες της οικογένειας ανέφεραν πως ο πατριός της ανήλικης τη χτυπούσε, κοιμόταν μαζί της στο ίδιο κρεβάτι και έκανε μαζί της μπάνιο. Εξίσου τραγικό είναι το γεγονός ότι το κορίτσι, που έχει ακόμη 10 αδέρφια, φέρεται να έχει αναλάβει τη φροντίδα της υπόλοιπης οικογένειας: δεν πηγαίνει σχολείο και της έχουν αναθέσει το μαγείρεμα και τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση