GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βλάβη στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος και η αντιπρόταση που εκνεύρισε το Σαμαρά - Ποιος επιχείρησε να τον καλμάρει

Aπό την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό την περασμένη Δευτέρα ότι ακυρώνεται το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στο Μπακού ακούστηκε ότι ο πρ...


Aπό την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό την περασμένη Δευτέρα ότι ακυρώνεται το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στο Μπακού ακούστηκε ότι ο πρωθυπουργός είχε εκφράσει έντονα το θυμό του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News» ο πρωθυπουργός, όμως, εξέφρασε το θυμό του και για μια αντιπρόταση που του έγινε. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη βλάβη που παρουσιάσε το Legacy το ένα από τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη με το οποίο θα πετούε εκείνη τη μέρα τηλεφώνησε στον γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος εγκρίνει της κυβερνητικές πτήσεις και έχει εικόνα για το πού βρίσκονται τα κυβερνητικές πτήσεις και έχει εικόνα για το πού βρίσκονται τα κυβερνητικά αεροσκάφη.
«Πρόεδρε, μπορείς να πετάξεις με το C-130», είπε ο κ.Μπαλτάκος προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του Αντώνη Σαμαρά , δεδομένης και της ευαισθησίας που έχει με το μάτι του. Μάλιστα, ένας από τους υπουργούς που επικοινώνησαν άμεσα μαζί του, σε μια προσπάθεια να τον καλμάρουν ήταν και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

xespao.gr

2 σχόλια

  1. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαικαιπολυμακακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση