GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: Η νεράιδα Βιολάντα και ο… καλός Σκρουτζ στο «Μύλο των Ξωτικών»

Μια ιδιαίτερη και γλυκιά γεύση έχει φέτος ο Μύλος των Ξωτικών, τρία χρόνια μετά την πρώτη φορά που στήθηκε στην πόλη των Τρικ...

Μια ιδιαίτερη και γλυκιά γεύση έχει φέτος ο Μύλος των Ξωτικών, τρία χρόνια μετά την πρώτη φορά που στήθηκε στην πόλη των Τρικάλων.

Υπεύθυνος είναι ο Σκρουτζ, ο οποίος, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε όλες τις άλλες φορές, φέτος αποφάσισε να δείξει την καλή του πλευρά και να μοιράσει στους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες τις δημιουργίες του στο «Εργοστάσιο της Σοκολάτας».

Παρέα του η πανέμορφη νεράιδα Βιολάντα, που φροντίζει να εμφανίζεται στα όνειρα των αγροτών και να γεμίζει με στάρια τα άδεια αμπάρια τις δύσκολες χρονιές. Εκτός από αυτό, η Βιολάντα αναλαμβάνει κάθε μέρα μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου να στολίζει το Εργοστάσιο με μπισκότα, να δημιουργεί γευστικές λιχουδιές και στο τέλος να τις μοιράζει στους επισκέπτες.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να κάνουμε τον κόσμο να περνάει όμορφα και να ξεχαστεί από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά» δηλώνει στο η ηθοποιός Φανή Σπανού, η οποία έχει τη χαρά και την ευτυχία πολλοί από τους επισκέπτες να μοιράζονται μαζί της τις ευχές τους, καθλως εκείνη υποδύεται τη νεράιδα Βιολάντα. Μαζί της στο ρόλο του Σκρουτζ βρίσκεται ο ηθοποιός Νίκος Ζώκας.

«Παίρνω ενέργεια καθημερινά από τα μικρά παιδιά που έρχονται στο Εργοστάσιο της Σοκολάτας και αυτό σου δίνει μια παραπάνω ώθηση» εξομολογείται η Φανή. Δεν είναι τυχαίο ότι από όλες τις ευχές που έχει ακούσει έχει κρατήσει αυτό που της είπε ένα πολύ μικρό παιδί: «θέλω να υπάρχει χαρά και υγειά σε όλα τα παιδιά».

«Θα μπορούσε να ζητήσει ένα τρενάκι, μια μπάλα, ένα γλυκό, κι όμως από ένα τόσο μικρό παιδί άκουσα την ευχή να περνάνε καλά ολα τα υπόλοιπα παιδάκια» λέει η «νεράιδα Βιολάντα», η οποία έχει πλέον άλλον ένα λόγο να αισθάνεται δικαιωμένη από την επιλογή της να μένει στα Τρίκαλα και να επισκέπτεται από καιρού εις καιρόν την Αθήνα.

«Και εδώ ο κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά ως επαρχιακή πόλη υπάρχει μια ποιότητα. Εδώ ο κόσμος θα βγει ακόμα για καφέ, δεν είναι όπως στην Αθήνα στην οποία κάθε φορά που την επισκέπτομαι βλέπω περισσότερα μαγαζιά κλειστά και περισσότερους ανθρώπους με προβλήματα» σημειώνει η νεαρή ηθοποιός.

Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που καλείται να εκπληρώσει έναν τέτοιο ρόλο αλλά, όπως παραδέχεται, οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν πρέπει να λέμε «όχι» σε προτάσεις αλλά «είναι όμως μια διαφορετική εμπειρία».

Κι επειδή μια νεράιδα πρέπει να εκτός από να δέχεται, να κάνει και ευχές, η Φανή Σπανού εύχεται σε όλους τους αναγνώστες του «καλοτυχία και τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα».

Το Μύλο των Ξωτικών κατακλύζουν καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες «απ” όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό», όπως δηλώνει εντυπωσιασμένη η Φανή, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα επίσημα στοιχεία, καθώς μέχρι πριν από λίγες ημέρες μόνο οι μαθητές που επισκέφτηκαν τον Μύλο των Ξωτικών ξεπερνούσαν τους 43.000.

Όσοι πιστοί προσέλθετε… Ο Μύλος των Ξωτικών σας περιμένει από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ καθημερινά μέχρι τις 5 Ιανουαρίου στα Τρίκαλα.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση