GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τατούλης: Κοινές καταβολές με τον πρόεδρο ΔΗΜΑΡ...

Από το  aftodioikisi.gr Με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη συναντήθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης , και ό...

Από το aftodioikisi.gr

Με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη συναντήθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, και όπως είπε «με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έχουμε κοινές καταβολές και σταθήκαμε μόνοι μας στα πόδια μας. Υπηρετούμε με συνέπεια για πολλά χρόνια το δημόσιο συμφέρον και τα πολιτικά δικαιώματα της χώρας».
Αναφέρθηκε...
επίσης, «στο μεγάλο κουράγιο του Φώτη Κουβέλη», αλλά και στις δύσκολες αποφάσεις που έλαβε σε δύσκολη χρονική στιγμή, «όπου πολλοί δεν αντιλαμβάνονταν τα πραγματικά ζητήματα του τόπου», και τόνισε ότι θα δικαιωθεί για αυτές του τις επιλογές.
Όπως, δε, επισήμανε, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη χώρα μας «ο ελληνικός λαός πρέπει να βγει από την κρίση υπερήφανος και οι πολίτες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τεθούν στο περιθώριο».
Περί «Καλλικράτη»
Αναφερόμενος στη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», ο περιφερειάρχης τόνισε ότι παρά τις αδυναμίες που έχει παρουσιάσει βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Υπογράμμισε ότι οι περιφέρειες έχουν τη δυνατότητα να υποκαταστήσουν το face loss της χώρας σε διεθνές επίπεδο, υποκαθιστώντας την αδυναμία της κεντρικής κυβέρνησης, καθώς μετατρέπονται σε ευρωπαϊκές περιφέρειες με άμεση επαφή με τις ευρωπαϊκές δομές και θεσμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση