GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποδοσφαιριστές με «μαύρο» χιούμορ -Παίκτης του Ηροδότου φωτογραφήθηκε σε φέρετρο [εικόνα]

Οι αθλητές έχουν τη φήμη των προληπτικών, αλλά φαίνεται πως στον Ηρόδοτο δεν έχουν τέτοια ζητήματα. Σε σημείο οι παίκτες της ομάδας να μπ...

Οι αθλητές έχουν τη φήμη των προληπτικών, αλλά φαίνεται πως στον Ηρόδοτο δεν έχουν τέτοια ζητήματα. Σε σημείο οι παίκτες της ομάδας να μπαίνουν για πλάκα σε φέρετρα και να ποζάρουν.

Σύμφωνα με το prismasport.gr, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που παίζει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι πειραχτήρια. Αλλά φαίνεται πως διαθέτουν και μαύρο χιούμορ. Ο πατέρας ενός εξ αυτών, του Βαγγέλη Μωραΐτη, έχει γραφείο τελετών. Γεγονός που... αξιοποίησε ο γιος του και οι συμπαίκτες του για μία πρωτότυπη φωτογράφιση.

Σε ρόλο «πτώματος» ο Αχιλλέας Αχιλλέως, με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή να μην διστάζει να μπει στο φέρετρο και να «ποζάρει». Οι φωτογραφίες της παρέας ανέβηκαν αμέσως στο facebook και βέβαια έκαναν θραύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση