GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μαγεμένη Ελλαδοχώρα…»

Την μαγεμένη Ελατοχώρα, που για πρώτη φορά λειτούργησε φέτος στην πόλη μας, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί άλλες...


Την μαγεμένη Ελατοχώρα, που για πρώτη φορά λειτούργησε φέτος στην πόλη μας, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί άλλες...
παρόμοιες και η πρώτη της είσπραξη ήταν ένα πρόστιμο «ευτελές» της τάξεως των 80 000 ευρώ για ανασφάλιστους εργαζόμενους, από κάποιους ευσυνείδητους – τυπικούς – υπερτοπικούς δημοσίους ελεγκτές, σίγουρα δεν μπορείτε να την επισκεφτείτε όλοι.

Άλλοι δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα, κάποιοι ίσως δεν νιώθετε πλέον παιδιά και δεν σας αγγίζουν τοιούτου είδους περιπλανήσεις και αρκετοί δεν έχετε την σχετική διάθεση , γιατί στην γνωστή και συνήθη εορταστική μελαγχολία, έχει προστεθεί και η αντίστοιχη ισχυρή και καθηλωτική «μνημονιακή» κατάθλιψη.

Αυτό που σίγουρα μπορείτε να κάνετε όλοι, χωρίς να σας κοστίζει σε χρήμα, ούτε ένα ευρώ, είναι να αφεθείτε, να τριγυρίσετε και να περιπλανηθείτε, στα σοκάκια της Μαγεμένης Ελλαδοχώρας.

Στο ρόλο της μάγισσας Κίρκης, που κυριολεκτικά μεταμόρφωσε με το μνημονιακό ραβδί της, το Ελλαδικό τοπίο, η Τρόϊκα, με άξιους βοηθούς της, τις κυβερνήσεις της τελευταίας τριετίας, με την διαφορετική κάθε φορά σύνθεση και χρωματισμό κομματικό, αλλά την ίδια απαράλλακτη ασφυκτική, θανατηφόρα ,οικονομική πολιτική.

Ανοίξτε διάπλατα τους οφθαλμούς σας και απολαύστε το συναρπαστικό θέαμα της συνεχούς αυξανόμενης φτώχειας των συνανθρώπων σας – συνελλήνων, που καταγράφει εκπληκτικά ποσοστά και άριστες μνημονιακές επιδόσεις – αποδόσεις:

2009: Στα όρια της φτώχειας ένας (1) στους σαράντα πέντε (45) Έλληνες
2013: Στα όρια της φτώχειας ένας (1) στους επτά (7) Έλληνες

Θαυμάστε την επίσης αξιοπρόσεχτη μνημονιακή επιτυχία:20% των ελληνοπαίδων στερούνται τα εντελώς στοιχειώδη για την διαβίωση, επιβίωση.

Κάντε μια βόλτα στους εορταστικούς, τυπικο-στολισμένους δρόμους της πόλης σας, με τα «λουκεταρισμένα» μαγαζιά, τα υπολειτουργούντα εναπομείναντα, τους ανθρώπους που απλά περιφέρονται με άδεια την τσέπη, το βλέμμα και πάνω απ-όλα την ψυχή και αναπολούν τις παλιές, καλές εποχές και είναι σίγουροι πως μετά από πολλά χρόνια και καιρούς πάλι δικά μας θα ναι (αυτά που είχαμε και χάσαμε με κύρια ευθύνη των απάτριδων πολιτικών και συνευθύνη, όλων ημών των πολιτών.

Προσέξτε το πλήθος των επαιτών γύρω σας, που πλέον δεν είναι οι κλασσικοί, γραφικοί ίσως, αλλά και αρκετοί πρώην καλοζωισμένοι και βολεμένοι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας και κρατείστε σε κάποια εγκεφαλική γωνία, την ανησυχία και την αγωνία, μήπως αύριο είναι η δική σας σειρά.

Μην διαφύγει της προσοχής σας, η λεηλασία την οποία υφίστανται οι απορριματοκάδοι, από συνανθρώπους σας, που ελέω μνημονίου, έχουν μεταμορφωθεί σε σκουπιδοφάγους.

Αναπνεύστε βαθιά την αιθαλομίχλη που αιωρείται γύρω σας από τζάκια και ξυλόσομπες, αφού επιτέλους ήρθε η ώρα να αντιληφθούν όλοι ότι το πετρέλαιο είναι ο μαύρος χρυσός, τον οποίο μπορούν να αποκτούν οι λίγοι, οι έχοντες, οι πατρίκιοι της κοινωνίας και της εξουσίας.

Στους πληβείους χαρίζονται οι εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης και αν έχουμε και κάποιους θανάτους απ αυτούς, δεν έγινε και κάτι, πάντα υπάρχουν οι παράπλευρες απώλειες, στις οποίες μπορούμε να εντάξουμε αποφεύγοντας τύψεις και ενοχές και τις αρκετές χιλιάδες των αυτοκτονιών και των ψυχικά διαταραγμένων.

Μην ξεχάσετε να περάσετε από τα γραφεία του ΟΑΕΔ της περιοχής σας και να δείτε τις επίσημες και καταγεγραμμένες ορδές των ανέργων – τις υπόλοιπες μπορείτε να τις προσδιορίσετε ρίχνοντας μια ματιά στο άμεσο, οικογενειακό, συγγενικό ή φιλικό σας περιβάλλον, όπου η απουσία λόγω μετανάστευσης των πλέον φωτεινών και ανήσυχων μυαλών, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την μεσαιωνική, εργασιακή, ελλαδική, εικόνα.

Νιώστε τον μνημονιο-τρόμο, τον ίλιγγο, σε όλο του το μεγαλείο παρακολουθώντας τα δελτία ειδήσεων των επτά, των οκτώ, των εννιά, όλα την ίδια γεύση έχουν, της παραπληροφόρησης, της παραπλάνησης, της κατευθυνόμενης εστίασης σε πρόσωπα, θέματα και καταστάσεις.

Εκστασιαστείτε με όσα απίστευτα και όμως αληθινά συμβαίνουν γύρω σας εν έτη 2013: - βουλευτές εν ενεργεία και συνταξιούχοι, που δεινοπαθούν και αναγκάζονται να ακινητοποιούν τα αυτοκινητάκια τους και να τα βγάζουν βόλτα με πλαστές πινακίδες, για να κάνουν οικονομία και να μην χρειαστούν καινούρια μπαταρία και να διασύρονται και να προπηλακίζονται για αυτό δημοσίως και αδίκως και να αναγκάζονται για την διασφάλιση και επαναφορά της ψυχικής τους ηρεμίας, να ταξιδεύουν στην μακρινή Μαλαισία.

Κατηγορούμενοι κάπου 42 τον αριθμό, για την σκανδαλο-φούσκα του χρηματιστηρίου, να αθωώνονται πανηγυρικά, ενώ παραμένουν κάποιοι κρατικοί λειτουργοί φυλακισμένοι, γιατί δεν τους άσκησαν δίωξη για κακούργημα.

Πολίτες που έχουν υποστεί το μνημονιακό, Προκρούστειο μαρτύριο και αδυνατούν να πληρώσουν τις φορο-ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις, να διώκονται και να φυλακίζονται, ενώ παραμένουν ανέγγιχτοι και στο απυρόβλητο, οι της λίστας Λαγκάρντ, οι κάτοχοι των διαφυγόντων στο εξωτερικό εμβασμάτων τις τελευταίας τριετίας και οι μέτοχοι, συμμέτοχοι – σαφώς θεωρούμενοι αμέτοχοι στο συντελούμενο οικονομικό έγκλημα – των off-shore εταιρειών.

Και στο τέλος, φτάστε στον απόλυτο, πολλαπλό οργασμό, στο παροξυσματικό παραλήρημα, με το μέγεθος της απάθειας, της απαξίωσης σε οποιαδήποτε ενεργητική, απαλλακτική μνημονιακή προσπάθεια, του απόλυτου βολέματος όλων ημών, που δεν έχουμε ακόμη αντιληφθεί πως τον Μεσσία, θα τον δημιουργήσουμε, θα τον γεννήσουμε μόνοι μας, μέσα από τον πόνο, την δυστυχία, την εξαθλίωση, το ψυχικό, δημιουργικό άλγος.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ, ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΠΛΑΪ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΓΙΑΖΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΜΕΝΗ, ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΟΧΩΡΑ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΧΩΡΑ, ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ, ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ.
Δυνατή Νεοελληνική Πένα lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση