GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πολύδωρας σχεδιάζει νέο κόμμα στην Κεντροδεξιά

Η ηχηρή αποχώρηση του Βύρωνα Πολύδωρα από τη Νέα Δημοκρατία, με τη θυσία του στην ψηφοφορία της Βουλής, έχει δώσει αφορμή για πλείστ...


Η ηχηρή αποχώρηση του Βύρωνα Πολύδωρα από τη Νέα Δημοκρατία, με τη θυσία του στην ψηφοφορία της Βουλής, έχει δώσει αφορμή για πλείστα σενάρια, αναφορικά με τους προσωπικούς πολιτικούς σχεδιασμούς του.

Ο άλλοτε Πρόεδρος της Βουλής, που το 1997 είχε διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, τον Γιώργο Σουφλιά και τον Μιλτιάδη Έβερτ, έχει γερά “πατήματα” στον χώρο της Λαϊκής Δεξιάς, όπως επιβεβαιώνεται και από τη μακρά, επιτυχή εκλογική παρουσία του στη δύσκολη για την Κεντροδεξιά Β’ Αθηνών.

Επίσης, συνομιλεί με ευχέρεια με στελέχη με τη δική τους σημαντική διαδρομή, όπως τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον Νίκο Νικολόπουλο και πολλούς άλλους.

Το αμέσως επόμενο διάστημα λοιπόν θα δρομολογηθούν διεργασίες, με στόχο να μετρηθεί η προοπτική δημιουργίας ενός νέου κόμματος, το οποίο θα δοκιμάσει αρχικά τις δυνάμεις του στις Ευρωεκλογές του Μαϊου του 2014.

Ο σχεδιασμός για ένα καινούριο κόμμα στον χώρο της Κεντροδεξιάς, έρχεται να προστεθεί σε υπάρχοντες σχηματισμούς όπως τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τη Νέα Μέρα και το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου, επιτείνοντας τον κατακερματισμό δυνάμεων από την παραδοσιακή εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας.
ysterografa.gr

1 σχόλιο

  1. Επειδη αναρωτηθηκε για την ιστιρια του να ειναι σιγουρος οτι θα μεινη στην ιστορια οχι για την αρνητικη ψηφο αλλα για την μονοημερη ντροπιαστικη (ΛΙΑΠΙΚΗ) θητεια του ως προεδρου της Βουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση