GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικολόγοι: Συνάντηση με Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε χθες αντιπροσωπεία της Κίνησης Νέων Επιστημόνων του Κινήματος...

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε χθες αντιπροσωπεία της Κίνησης Νέων Επιστημόνων του Κινήματος Οικολόγων (ΚΝΕΚΟ) με... επικεφαλή τον Πρόεδρο της Κίνησης κ. Ανδρέα Μασούρα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή στην Πλάκα ενώ προηγήθηκε κοπή της βασιλόπιτας.
Κατά την συνάντηση ο κ. Μασούρας ενημέρωσε τον Μακαριότατο για την οικονομική κατάσταση στην Κύπρο καθώς και για την επικίνδυνη διασύνδεση οικονομίας με το Κυπριακό ζήτημα. Τόνισε επίσης την ανάγκη για ενιαία πολιτική της Εκκλησίας κατά των ξενόφερτων πολιτικών που απειλούν τον ελληνισμό.

Ο κ.κ. Ιερώνυμος εξέφρασε την συμπαράσταση του και τόνισε ότι ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση στην Κύπρο. Ο κ. Μασούρας προσκάλεσε τον Μακαριότατο στο επόμενο συνέδριο της ΚΝΕΚΟ, πρόσκληση στην οποία ανταποκρίθηκε θετικά.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση