GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Μετέφερε με το πλοίο μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Το ραντεβού στα «Λιοντάρια», την περίφημη κρήνη του Μοροζίνι στο κέντρο του Ηρακλείου, έγινε υπό τα βλέμματα των αστυνομικών της Δίω...


Το ραντεβού στα «Λιοντάρια», την περίφημη κρήνη του Μοροζίνι στο κέντρο του Ηρακλείου, έγινε υπό τα βλέμματα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που ακολουθούσαν κατά πόδας την 47χρονη γυναίκα μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά.
Οι αστυνομικοί περίμεναν να δουν σε ποιον θα παρέδιδε τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που μετέφερε για να επέμβουν. Και το έκαναν όταν εμφανίστηκε ένας 33χρονος Έλληνας που συνελήφθη μαζί με τη μεταφορέα και τώρα ερευνάται αν πίσω τους υπάρχει κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που δρα στο Ηράκλειο.
Στην κατοχή της 47χρονης κατασχέθηκαν 144,9 γραμμάρια ηρωίνης, 62,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 40,3 γραμμάρια φαιντανύλης –ενός νέου ναρκωτικού που είναι γνωστό ως «ηρωίνη των φτωχών»- αλλά και 1.100 ευρώ που ήταν η αμοιβή της για τη μεταφορά. «Βαποράκι» και παραλήπτης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η έρευνα για τους προμηθευτές των ναρκωτικών επεκτείνεται και στην Αθήνα όπου κατοικεί η 47χρονη.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση