GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει Καυταντζόγλειο η ΑΕΚ

Μια απ’ τις παλιές καλές «εξόδους» θα κάνει τελικά η ΑΕΚ λίγο πριν τη νέα χρονιά. Η ΕΠΟ έκανε δεκτό σχετικό αίτημα που της υ...

Μια απ’ τις παλιές καλές «εξόδους» θα κάνει τελικά η ΑΕΚ λίγο πριν τη νέα χρονιά. Η ΕΠΟ έκανε δεκτό σχετικό αίτημα που της υπεβλήθη απ’ τη διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα και του επέτρεψε να υποδεχθεί στο Καυταντζόγλειο την «Ένωση» για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορέσει αφενός να διοργανώσει με μεγαλύτερη ασφάλεια το παιχνίδι κι αφετέρου να επωφεληθεί οικονομικά απ’ τις εισπράξεις των εισιτηρίων.

Άλλωστε ο κόσμος της ΑΕΚ στη Βόρεια Ελλάδα αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι της 29/12, που θα ξεκινήσει στις 14:00 και αν είναι νικηφόρο για τους «κιτρινόμαυρους» είναι πολύ πιθανό να τους φέρει αντιμέτωπους με την ΑΕΛ (εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Κοζάνης).

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση