GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παίζει χαρτιά με τον εγγονό του!

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ μαζί με τον εγγονό του που έχει πάρει το όνομά του ποζάρουν χαρούμενοι στο φακό μπροστά από την πράσινη τσόχ...

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ μαζί με τον εγγονό του που έχει πάρει το όνομά του ποζάρουν χαρούμενοι στο φακό μπροστά από την πράσινη τσόχα.

Μία φωτογραφία από χαρούμενες οικογενειακές στιγμές ανέβασε στο προφίλ του στο facebook, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος επισκέφθηκε το σπίτι του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μαζί με την οικογένειά του για τις γιορτές των Χριστουγέννων και όπως διακρίνεται και από την φωτογραφία πρέπει να πέρασαν καλά, αφού έπαιξαν και τυχερά παιχνίδια, όπως συνηθίζεται αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Στην φωτογραφία που ανέβασε ο υπουργός, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ μαζί με τον εγγονό του που έχει πάρει το όνομά του ποζάρουν χαρούμενοι στο φακό μπροστά από την πράσινη τσόχα. Και όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, ο μικρός Κωνσταντίνος μοιάζει εκπληκτικά στον παππού του.

armageddon-news.blogspot.com

4 σχόλια

  1. ΛΙΑΠΗΣ, ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ. ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ. Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ... ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!!

    ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ, ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ, ΑΦΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ,ΣΑΝ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΠΑΣΟΚ, ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΜΑΡΙΚΟ. Η ΝΕΑ ΠΟΛΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΕΞΕΥΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!!!
    ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!!!!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!!!
    ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!!!!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Μητσοτάκη κάθαρμα"! Οι παλιότεροι θα θυμούνται το σύνθημα του '65 στην αποστασία που βούιζε η Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση